DIGITALA MÖTEN MED MI RIDELL

Arrangör HRatOnce
Tid 2020-06-01 13:0014:00
Plats Live Anslut via din enhet via länk, Online
Standardbiljett
299 kr

Mi Ridell är vår glada, kända skådespelerska och inspirerande föreläsare inom retorik och kroppspråk. Hon kommer att föreläsa i 3 serier. Digitala möten, Konsten att tala kroppspråk och presentationsteknik.


Den första i serien handlar om digitala möten.

I dessa nya tider med digitala mötena framför datorns kameralins, förväntas det av dig att du nu även är aktör, regissör,schenograf, ljustekniker, ljudtekniker och kostymör förutom att du ska behärska ditt "vanliga" yrke.
Behöver du tips och trix för att klara videomötena ännu bättre, så är dessa 45 minuter med skådespelerskan och krippsspårksexperten Mi Ridell väl investerad tid.Du lär dig hur du ska tänka gällande röst, blickriktningar, kroppssprål och närvaro i detta nya forum för att på bästa sätt kommunicera med dina kunder och medarbetare.


Om föreläsaren Mi Ridell

FÖRELÄSARE/UTBILDARE

Mi Ridell är föreläsare och expert inom retorik och kroppsspråk.

Hon är en väl anlitad talare som ger kunskap om hur retorik och kroppsspråk skapar fram-gångsrika affärer.

Med över 30 års erfarenhet från teaterscenen, film och TV samt studier i retorik och kroppsspråk, däribland av den amerikanska FBI-agenten Joe Navarro, har Mi de senaste åren arbetat, föreläst och gett utbildningar inom kroppsspråk, retorik och presentationstek-nik. Hon väver samman erfarenheter från att ha coachat personer inom försvar och polis till hur hon genom skådespeleri erfarit vikten av det ickeverbala språket, vårt kroppsspråk, till en unik form av retorik som hjälpt tusentals människor att nå sina mål.

Hon är en omtyckt talare som kan få såväl ledare, politiker, organisationer som medarbe-tare att arbeta och utvecklas på ett konkret och energifyllt sätt som både blir roligt och dri-ver affären framåt.

Mi är även författare. År 2016 släppte hon tillsammans med undercover polisen Lucas Bruhn boken ”Kroppsspråk ljuger aldrig: konsten att tala kroppsspråk” - en praktisk hand-bok som lär läsaren både förmågan att själv uttrycka sig, som att kunna tolka och lyssna in andra. Boken kom i nytryck i november 2019.


REFERENSER

– Jag bokar mängder av föreläsare, men du är en av de bästa jag lyssnat på. Tack för in-spiration!

Karolinska Universitetssjukhuset

– Mis föreläsning var både rolig och seriös och man fick ngt att fundera över. hon drev da-gen med smittsam entusiasm, medverkade till positiv stämning och var lyhörd och bra i di-alogen. Tillgänglig både före och efter utfört arbete. Varmt tack för ett strålande utfört upp-drag!

Handelsbanken

-Tack för en bra föreläsning! Skönt att du använder publiken interaktivt så vi får vara del-aktiga istället för att bara sitta och lyssna. Det gör det hela roligare och mer intressant.

Skandia