Vildaväxtvandring - en kurs om vilda, ätliga växter.

Arrangör Passion Dynamics - Henrik Perrin
Tid 2020-06-13 10:0017:30
Plats Skärhyttan 130, Gyttorp, Nora
Vildaväxtvandring 13 juni 2020 Anmälan senast 3 juni.
900 kr
Vildaväxtvandring 13 juni 2020 anmälan efter den 3 juni
1400 kr

En kurs i vilda växter med Dan Uhrbom
VildaVäxtVandring, Levande mat, Kvantfysik och Hälsa

Utöver svamp, blåbär och lingon finns det mycket nyttig mat som växer vilt i naturen. Det kan vara bra att känna till vad som erbjuds. Det är kulinariskt och roligt med ovanlig mat från naturens skafferi.

På kursen plockar vi vilda växter som vi finner i omgivningen och gör rätter av dem till raw food buffén som vi avnjuter på eftermiddagen. Vi avslutar dagen med en avsiktsmeditation och lite efterrätt.

Vi går också igenom lite om kvantfysisk för att bättre förstå vad som gäller i den fysiska materiens värld och varför den bästa fysiska maten vi någonsin kan äta är biologiskt levande mat. Du lär dig hur vi kan hålla oss friskare, leva billigare, äta nyttigare och med mindre miljöavtryck. Vi talar om vilka dolda förmågor som finns inbyggda inom varje människa och hur vi kan bli mer självförsörjande.

Ta med ett par, tre glasburkar på 0,5 till 0,3 liter så kan du ta med surkålen hem som vi gjort, så att den kan jäsa färdigt hemma och kanske det finns något över från buffén du vill ta med.

Plats: Skärhyttan 130. Se vägbeskrivning längst ner

Lördag 13/6-2020 kl 10.00 – 17.30

 Avgift 900:- inklusive buffé och moms om du betalar minst tio dagar före kursstart. (Senaste betalningsdag alltså 3 juni). Pris efter detta datum 1400:-.

+ Vi erbjuder 5 timmar extra dagen efter (14/6) för endast 400:- inkl buffé för den som önskar. Då kan vi göra crackers och frackers som torkar över natten och lära oss ännu fler rätter till nästa dag. Så häng med båda dagarna. Anmälan görs på plats

Du får receptblad vid ankomsten och du tillfälle att köpa boken "VILDVÄXANDE" som ger dig mer ingående kunskaper.

OBS! Katten Svante finns på kursgården och han är lite blyg inför andra djur (ja möss och människor går bra), så därför önskar vi att ni lämnar era husdjur hemma under kursdagen.

Vägbeskrivning: 

1. Kör väg 244 från Nora mot Hällefors.

2. Sväng vänster mot Rockesholm (det finns en tydlig vägskylt) när ni är i Stadra (ca 2 mil ifrån Nora).

3. Kör nästan exakt 5 km på grusvägen.

4. Du ser då en brun elcentral på höger sida och direkt efter den sväng höger upp på en mindre grusväg. 50 m och du är framme.

Vid frågor ring Henrik Perrin 0709-460420.