@Solvik på Mobacken 2020

Arrangör Mobacken Salt och EFS, Sensus, Skellefteå Landsförsamling
Tid 2020-08-11 10:002020-08-13 20:00
Plats Mobackenkyrkan, Skellefteå
@Solvik på Mobacken 2020
 
Ledare
 

@Solvik på Mobacken 2020

Datum: 11 - 13 augusti.
Tisdag och onsdag 10-16, torsdag 10-20


Var:
Mobackenkyrkan

Pris: Lägret kostar 300 kr. Betalas med Swish innan lägret. Information kommer i välkomstmailet.

Ålder: födda 06-08

Spår att välja mellan:
Sport & parkour, vi sportar tillsammans utomhus
Musik
Datorgrafik, för dig som vill prova på Photoshop mm
Skapande utomhus

Frågor om lägret? kontakta Maria W Persson. 0910-78 79 52, maria.w.persson@svenskakyrkan.se

Frågor om anmälan och betalning? Kontakta Erika erika.lofroth@efsvasterbotten.se 0910 - 125 10

......................................

Detaljerad information om lägret skickas till dig när anmälningstiden gått ut. 

Försäkring: För alla läger som arrangeras av EFS och Salt gäller olycksfallsförsäkring under lägren samt till och från lägren. 

Särskilda behov: Vårt mål är att alla barn och ungdomar som vill ska kunna åka på våra läger. Du kan meddela ert barns särskilda behov, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontakter vi dig vid behov och samtalar om vad som blir bäst för ditt barn. Genom att lämna sådana uppgifter i anmälningsformulär eller på annat sätt ger ni ert samtycke till att lagra och bearbeta sådana uppgifter.

Medlemskap i Salt: I lägeravgiften ingår en medlemsavgift på 20 kr till Salt. Medlemskapet innebär att vi kan hålla låga priser på våra läger. 

Lägerbidrag: Om du, eller någon du känner, vill åka på läger men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Erika Löfroth, erika.lofroth@efsvasterbotten.se 0910-12510

Du kan även söka bidrag hos din lokala församling eller förening. 

Fotografering: Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta distriktskonsulent Magdalena Sandberg.

Information om personuppgifter. De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta efs@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 10   

För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och för barn även för målsmän. Anmälan av barn under 16 år ska göras/godkännas av målsmän. Se Information om personuppgiftsbehandling för deltagare på läger och arrangemang.

Ytterligare information: Mer information om Salt och EFS hittar du på www.efsvasterbotten.se eller genom att ringa EFS Västerbottens kansli 090-12 58 10.

Lägerarrangörer: Mobacken Salt och EFS, Sensus, Skellefteå Landsförsamling