Föreläsning med Stefan Einhorn

Arrangör Social- och omsorgsförvaltningen
Tid 2020-04-02 18:3020:30
Plats Missionskyrkan, Drottninggatan 22, Linköping
Föreläsning inkl fika
 

2020-03-20: Föreläsningen är inställd.


Tack för det samarbetet vi haft där ni hjälpt oss att sprida kunskap om behovet av fler intresserade till kommunens frivilliga uppdrag. Vi på Frivilligcentrum vill ge tillbaka lite till er och de som ställer upp frivilligt inom er organisation. Vi vet att ni gör ett fantastiskt arbete. Därför vill vi bjuda in personer över arton år som jobbar inom er organisation (anställd eller frivilligt arbete) till denna föreläsning med Stefan Einhorn! 

Hoppas ni har möjlighet att gå och lyssna. Anmälan senast söndag 22 mars. Antal platser kan begränsas.

Finns det personer inom er organisation som är intresserad av uppdrag som god man, familjehem, kontaktfamilj eller kontaktperson så kom gärna på informationsträffar. Anmäla sig kan man göra via denna sida https://bit.ly/2XpkfKm.  Välkomna till inspirationsföreläsning med
Stefan Einhorn

Att vara en klok medmänniska

Finns det någon anledning att göra gott för våra medmänniskor? Svaret är ett obetingat ”ja” eftersom det vi gör för andra människor, det gör vi också för oss själva. Men även om många människor vill finnas där för andra blir det ibland fel. För att vara goda medmänniskor behöver vi också klokhet, vilket är en egenskap vi kan utveckla.


Torsdag 2 april kl 18.30-20.30
Missionskyrkan, Drottninggatan 22 i Linköping

Stefan Einhorn är professor i molekylär onkologi och ordförande vid Centrum för social hållbarhet vid Karolinska Institutet samt överläkare vid Karolinska Universitetssjukhuset. Han är också författare och ofta anlitad föreläsare.

Social- och omsorgsförvaltningen, Linköpings kommun