Var god dröj - Repetitionspublik

Arrangör Norrbottensteatern
Plats Norrbottensteatern Scen 1, Luleå
Måndag 24 feb 19:00
 
Tisdag 25 feb 19:00
 
Onsdag 26 feb 19:00
 
Torsdag 27 feb 19:00
 

Vårens stora komedi

Var god dröj
När färre ska göra mer, blir det oftare fel

På ett sjukhus någonstans i Norrbotten har den haltande vården hamnat i fritt fall. Värst är det på avdelning Ferlin, där personalen försöker göra sitt jobb, samtidigt som de kämpar mot underbemanningar, sparkrav och effektiviseringar.

Den skruvade handlingen snurrar kring en äldre man och hans sjuka hustru som råkar hamna på fel avdelning. Med sin doktorstitel misstas mannen för att vara läkare. Men snart blandas han även ihop med en annan patient när en namnlapp hamnar på villovägar. I det förvirrade kaos som uppstår smyger en byråkrat med läkardrömmar omkring för att kolla var man kan spara ännu mer pengar…

Var god dröj är en farsartad komedi med stor ensemble i samarbete med Teaterhögskolan i Luleå.

Premiär den 29 februari 2020.

Föreställningens längd: 
ca 2 timmar och 30 minuter inkl. paus

Förhinder? Viktigt att du meddelar oss!
Kan du inte komma måste du meddela oss så fort som möjligt. Det är väldigt viktigt för ensemblen att få repetera med rätt antal publik och dessutom är väntelistan full med personer som vill ha din plats.

Väntelista
När någon lämnar återbud får du ett bekräftelsemail om att du har fått plats på evenemanget. Det kan komma ned kort varsel, så håll koll i inkorgen! Meddela oss om du fått plats men inte kan komma.