Quantumkurs, QX-world Devicer SCIO, EDUCTOR, QUEXed, QUEXs

Arrangör Frequence for Life AB / Quantum Shining Movment
Tid 2020-05-08 10:002020-05-10 17:00
Plats Kulturhuset,Studieförbundet Bilda Svealand Klostergatan 34 703 61 Örebr...
Quantumkurs 8-10 maj
3125 kr

Varmt välkommen! 

Äntligen! Så roligt att få hit Margrét Margrétardóttir jr från Island. Hon bor i Portugal och har varit med länge i denna branch. Hon har  arbetat med detta under många år och hjälpt många människor och djur. Hon pratar och undervisar på svenska i denna kurs. Tanken med den här kursen är att skapa trygghet och följa upp en session med en klient från början till slut. Därför har jag bokat in bara henne och inte flera olika föreläsare. Detta öppnar upp för en röd tråd under kursdagarna som vi ska ha.
Hon skriver så här: 
Jag kommer att se till att täcka alla grunder och se till att kursdeltagarna kommer att känna sig bekväma med att arbeta med sina kunder.
Bygga upp en ordentlig session, visa dem vad som är viktigt att göra när man börjar med en ny klient, göra grundläggande uppbyggnad ..... det är som ett nybörjarprotokoll .... därifrån kommer vi att prata om hur man gör för att följa upp sessionen och titta djupare på frågor antingen som kommer upp i programmet eller om det är något specifikt som deras klient vill fokusera på. Visar dem hur man letar efter ledtrådar och hitta bitar i pusslet för att göra det enkelt att arbeta och att det blir roligt.
Sedan ha "öppet för frågor" så att man kan ställa sina frågor och få bättre förtydliganden om det behövs och om det är något de vill att jag ska visa dem specifikt. 

Vi kommer vara precis intill centralstationen mitt i Örebro så lätt att ta sig hit och hotell eller liknande finns i området. Fika på em ingår och det finns frukt och vatten tillgängligt.
Jag ser fram emot detta och gör du det också så boka snart, det är begränsat antal platser.
OBS! För att vi ska kunna planera ett sånt här event så är bokningen bindande. Återbetalning endast mot uppvisat sjukintyg.