Loppis på Färgfabriken 15/2

Arrangör Färgfabriken Evenemang AB
Tid 2020-02-15 11:0016:00
Plats Färgfabrikens Kafé Lövholmsbrinken 1 11743 Stockholm, Stockholm
Loppisbord
350 kr
Fullbokad
Loppisbord med klädställning
450 kr

Välkommen att boka Loppisbord!

Vårens första loppis på Färgfabriken går av stapeln den 15 Februari mellan 11 & 16. Loppisen kommer hållas i vår fina takvåning. 

VIKTIGT: Läs igenom all information nedan innan du bokar! Bokningsinformation hittar ni längst ner.

Borden är 180*80 cm stora. (OBS. inget får tejpas/klistras på bord, om ni inte återställer dem till originalskick.) Det finns även ett begränsat antal loppisplatser med bord och klädställning med galgar att hyra.

Dörrarna öppnas klockan 10.00 för försäljare. 

Du når takvåningen på plan 2 via vår huvudentré på den nedre gården och hiss nås direkt från gården. Borden kommer märkas upp med namn, hitta bara din plats, och byt INTE plats.  

Vi öppnar för allmänheten klockan 11.00. Vi ser gärna att försäljare står kvar tills vi stänger klockan 16.00. 

Vi tillåter försäljning av begagnade samt egentillverkade saker, med undantag för mat och dryck. Gärna prylar, kläder och vintage. Tänk på att detta är en klassisk loppis, och våra gäster förväntar sig loppispriser. Sticklingar är också alltid populärt!

Glöm inte att ta med dig växel, då vi inte har möjlighet att växla pengar i kassan för loppisförsäljarnas räkning. Våra gäster brukar även uppskatta om du kan ta betalt via swish, iZettle eller liknande betaltjänst.

Det finns möjlighet att köra fram bil till baksidan av Färgfabriken, men var beredd på att behöva bära dina saker ner från parkeringen. Ett begränsat antal parkeringsplatser finns innanför våra grindar, och när det blir fullt där finns det en stor betalparkering ca 200 m ner på gatan.

Vi har ingen möjlighet att lagra kvarlämnade saker, så se även till att få med er allt ni hade med er när ni lämnar oss. 

När ni är klara med ert bord ska detta fällas ihop och ställas mot väggen.

Alla försäljare bjuds på kaffe / te hela dagen, det är bara att hämta i kaféet.

Om ni skulle bli sjuka måste ni meddela detta så tidigt som möjligt, på mail före torsdag 13/2, eller till 0707-607638 efter torsdag.

Dela gärna vårt facebookevenemang!

https://www.facebook.com/events/600435877412416/

Anmälan och betalning:

Bokning och köp av säljplats är bindande – ingen ångerrätt eller öppet köp gäller.

Så här anmäler du dig:

  1. Du kan boka 1-2 platser.

  2. Välj om du vill hyra plats med bara bord för 350:- eller om du vill ha en lite större plats med klädställning och galgar för 450:-. Bord samt stol/pall ingår alltid, och vi uppmuntrar att ni har med egen duk och dekoration! Ange gärna om du behöver el vid anmälan. (Vill du inte ha något bord tar vi självklart bort det). Våra bord är 80x180 cm.

  3. Klicka på "BOKA" för att gå vidare. 

  4. På efterföljande sida fyller du i dina uppgifter. Tryck bekräfta och betala, så kommer din anmälan till oss, och du får en länk till betalning via payson.

  5. Marknadsplatser hos oss är momsfria.

  6. Betalning av platsen sker tryggt med Payson som accepterar Visa, Mastercard samt betalning via din internetbank.

När betalningen gått igenom är platsen bokad. Du får då en bokningsbekräftelse per epost, var noga med att uppge telefonnummer och epostadress korrekt. Glöm inte att ta med din bokningsbekräftelse på marknadsdagen.

Om du redan har ett Paysonkonto kopplat till din mailadress, kommer du att få logga in med ditt lösenord. Du behöver självklart inte ha något Paysonkonto för att genomföra din transaktion.

Anmälan är idag öppen för privatpersoner och enskilda firmor. Är ni ett lite större företag, förening eller organisation som ställer ut? Ni är givetvis hjärtligt välkomna!

Välkommen! 
Lisa på Färgfabriken