Företagarboost: Projekt i storformat

Arrangör Lundaföretagare
Tid 2020-02-12 07:3009:00
Plats Handelsbanken Lund City Stora södergatan 15, Lund
Företagarboost: Projekt i storformat
 

Projektledning i storformat

Välkommen på Företagarboost – mitt i veckan, mitt i månaden som en vitamininjektion till Lunds alla företagare. Vi bjuder på trevligt affärsmingel, frukost, ett aktuellt föredrag med frågestund efteråt och en utvald gäst får dessutom möjlighet till extra boost. Handelsbanken i Lund sponsrar med lokal och frukost!


Tid:
12 februari kl 07.30-09.00


Plats:
Handelsbanken, Stora Södergatan 15, Lund

 

Runt om i landet arrangeras 1000-tals tävlingar varje år. De allra flesta genomförs med frivilliga och oavlönade volontärer som lägger sin fritid, semester och annan ledig tid för att skapa en upplevelse för deltagare och publik. Tillhörighet, engagemang och kunskap är det absolut viktigaste komponenterna för att klara av mindre och större arrangemang.

 

Är en triathlontävling annorlunda än andra stora arrangemang? Nä, inte i någon större mening.

Triathlon är som en simtävling, ett cykelrace och en löptävling på samma gång.

Att med hjälp av 200-300 volontärer genomföra ett sådant sportevenemang för ca 3000 deltagare från hela Europa under 3 dagar i statsmiljö är en utmaning. Hur löste vi det? Vad kan du lära dig av det till dina företagsevenemang?

 

Under morgonen kommer du att få tips på hur du kan hantera dina projekt, större eller mindre. Hur får du inblandade engagerade, känna tillhörighet och hur utnyttjar du den kunskap som finns i organisationen?

 

Per Nilbrink har under hela sitt vuxna liv jobbat i olika projekt. Allt från att skapa en lokal organisation som jobbar med Non Smoking Generation på 80-talet, bygga ett eget fritidshus till att arrangera triathlontävlingar i flera orter i Sverige. Idrotten har alltid legat Per varmt om hjärtat som nu har blivit hans jobb på Svenska Triathlonförbundet och på Löplabbet i Lund.

 

Frukosten sponsras av Handelsbanken, men en avgift om 200 kr faktureras om du inte kommer eller om du avbokar efter sista anmälningsdatum. Platsen kan överlåtas. Begränsat antal platser. Anmäl dig senast den 9/2!  

 

Varmt välkommen!

 

Följ ”Lundaföretagare” på facebook för mer information om kommande program:

18/3 Finansiera företaget/Handelsbanken och Connect i samverkan

15/4 Effektivisera med ordning och reda/Linda Germal, Ordningskonsulten

3/6 Tänk som en hacker!/Mikael Janssson, Active Mind Solutions