Dags att blomstra - Konsten att relatera

Arrangör In the Pink
Tid 2020-01-28 18:3020:00
Plats Rälsplatsen 3 - I Glasvasen vid Centralstationen, Malmö
Föreläsning
250 kr
Spenatssoppa
105 kr
Kycklinggryta
125 kr

En föreläsningsserie i åtta delar för dig som vill accelerera din personliga utveckling.


Tisdagen den 28 januari kl 18:30-20:00 presenterar psykolog Elvis Pavlovic den femte fristående delen av åtta – Konsten att relatera.


Från det ögonblick vi blir till inleds en livslång relation till oss själva, alla andra och hela världen. Vare sig vi vill det eller inte, blir vi genom vår blotta existens, en oskiljaktig och betydelsefull del av ett större, komplext nätverk. Ett nätverk som på alla plan formar oss - på samma gång som vi formar det.   


Kvaliteten på vårt nätverk av relationer är den faktor som har enskilt störst betydelse för vårt totala välmående ur ett livsloppsperspektiv. Ska vi ha en möjlighet att blomstra, såväl individuellt som kollektivt, är det av avgörande betydelse att förstå hur optimalt relaterade fungerar och hur vi odlar samspelsmönster som skapar trygghet och levnadsglädje.


Välkomna till en föreläsning där vi ringar in, bryter ned och prövar på de viktigaste principerna för att kunna relatera på ett mer äkta, tillitsfullt och lustgivande sätt. Under föreläsningen besvarar vi bland annat:

  • Vad syftet med att relatera är
  • Hur man omedelbart förbättrar alla sina relationer
  • Kärnan i alla konflikter och vägen ur dem
  • Var och hur man finner varaktig kärlek


Dags att blomstra är en föreläsningsserie presenterad av Elvis Pavlovic, leg psykolog som bjuder på frukten av tjugo års fördjupning i psykologi och mer än tiotusen terapisessioner med klienter.


Under åtta tillfällen djupdyker Elvis i de viktigaste och mest funktionella principerna för att styra vårt liv mot ett allt mer stabilt välmående präglat av autentiska val, medveten riktning, hållbarhet och samspelthet.


Serien är tänkt att fungera som en katalysator för personlig förändring och passar alla som är intresserade av att röra sig bortom sina nuvarande begränsningar och prövningar oavsett utgångsläge.


Läs mer om Elvis på http://elvispavlovic.com/


Föreläsningarna är fristående men serien avnjuts bäst i sin helhet.


Pris för femte föreläsningen är 250 SEK. 


Välkommen och ät en hälsosam middag hos oss på In the Pink innan föreläsningen – Vegansk spenatsoppa med muskot, havregrädde, lök, olivolja och vegetarisk buljong (105 SEK) och kycklinggryta med salvia, benmärgsbuljong, champagner, morot , lök samt rostat blomkålsris (125 SEK).

Antal platser är begränsade och anmälan är bindande.


Välkomna!