Utbildning för dig som arbetar professionellt med skönhet!

Arrangör Tree of Brands - Where beauty grows
Tid 2020-03-31 14:0021:00
Plats Centrala Stockholm (plats meddelas senare), Stockholm
14.00-15.30 Kursdel 1: Marina Miracle. Fyll i antal personer som önskar delta på passet i rutan till vänster och bekräfta med boka-knappen nedan.
 
15.40 - 17.00 Kursdel 2: Callys Time Control Serum. Fyll i antal personer som önskar delta på passet i rutan till vänster och bekräfta med boka-knappen nedan.
 
17.10 - 17-50 Kursdel 3: Bioregena Sun Care. Fyll i antal personer som önskar delta på passet i rutan till vänster och bekräfta med boka-knappen nedan.
 
18.00 - 18.45 Kursdel 4: Lip Intimate Care. Fyll i antal personer som önskar delta på passet i rutan till vänster och bekräfta med boka-knappen nedan.
 
19.00 - 19.50 Kursdel 5: Tabitha James Kraan. Fyll i antal personer som önskar delta på passet i rutan till vänster och bekräfta med boka-knappen nedan.
 
20.00 - 21.00 Kursdel 6: Tree of Brands presenterar vårens alla nya varumärken. Fyll i antal personer som önskar delta på passet i rutan till vänster och bekräfta med boka-knappen nedan.
 

Se alla kursdelar i programmet nedan:

I varje kursdel ingår fika, dricka, tilltugg, diplom samt goodiebag.


14.00-15.30 Kursdel 1: Marina Miracle
"Skandinaviens bästa ekologiska varumärke 2019" lanserar nya behandlingsprodukter.

Innovativ, probiotisk hudvård med noga utvalda råvaror av högsta kvalitet. Ett norskt hantverk där resultat och åtgärd står i fokus, utvecklade i samarbete med hudterapeuter i Oslo och producerade av Nordens främste expert inom probiotika. Marina Miracle utsågs 2019 till ”Årets ekologiska hudvårdsmärke i Skandinavien” av the Beauty Shortlist.

Utbildning för dig som; idag arbetar med Marina Miracle eller som är nyfiken på ett nytt varumärke som du kan komplettera såväl din behandlingsmeny som ditt försäljningssortiment med.

Utbildningens innehåll; Vi går igenom sortimentet och berättar om hur de olika produkterna är sammansatta och verkar utifrån kundens specifika behov. Praktisk genomgång av de olika Marina Miracle Treatment plans och information om hur du kan kombinera både produkter och behandlingar i ditt dagliga arbete. Marina Engervik, grundare och ägare av Marina Miracle kommer och presenterar alla årets fantastiska och unika nyheter, som du får möjlighet att testa på plats. 


15:40-17.00 Kursdel 2: Callys Time Control Serums 
Science meets nature in a perfect match!

Naturliga superboosters med effektiva innehåll såsom allantoin, hyaluronsyra, peptider och niacinamide. Synergieffekten av dessa verksamma växtsubstanser ger omedelbart och långsiktigt enastående resultat. De olika serumen används för specifika användningsområden i kundens vanliga hudvårdsrutin men fungerar särskilt väl tillsammans med microneedling, dermabrasion, infuzion eller annan typ av kosmetisk apparatur. Fungerar också väl som en del av anisktsmassage i en klassisk behandling. Callys laboratorium i Schweiz har forskat inom naturkosmetik sedan 1975. Callys är efterfrågat i hela världen av de främsta salongerna i både Hong Kong, Dubai och Schweiz.

Utbildning för dig som; Arbetar på salong eller SPA och har kunder som förväntar sig ett effektivitet och omedelbart resultat. 

Utbildningens innehåll; Pierre Leunis som är ägare av Callys ger oss detaljerad information om hur Callys produkter är uppbyggda och hur varje ingrediens verkar enskilt och i synergi med övriga substanser i formulan.
Cecilia Moris från Bare Naked delar med sig av sina erfarenheter om hur Callys fungerar vid microneedling, infuzion samt annan apparatur. Vi avslöjar också vilka innovativa nyheter som kan väntas under 2020,.


17.10-17.50 Kursdel 3: Bioregena Sun Care 
Korallvänligt, hypoallergenic solskydd med senaste teknikens UV-filter.

 År 2020 träder nu förbud mot syntetiska solfilter i kraft i flera delar i världen. Förutom den uppenbara miljöeffekten finns det också hälsoaspekter att ta hänsyn till. Bioregena har tillverkat mineralfilterbaserade solskydd i 15 år och har utvecklat en ny teknik som möjliggör ett effektivt skydd utan att ge en vit hinna.

Utbildning för dig som; Arbetar med effektiv hudvård, såsom tex syror, där kundens hud behöver extra skydd i eftervården. Även för dig som har kunder som efterfrågar det bästa solskydd för såväl huden som miljön samt för dig som vill erbjuda med solskydd av högsta kvalitet inom flera områden.

Utbildningens innehåll; Vi går igenom skillnaderna mellan traditionellt solskydd och mineralfilter. Vi utbildar dig i hur de olika UV-skydden fungerar på huden och mot UV-strålar samt vilka ämnen som bör undvikas utifrån ett miljö- och hälsoperspektiv. Vi kommer även gå igenom det specifika med varje produkt i Bioregenas sortiment. 


18.00-18.45 Kursdel 4: Lip Intimate Care
Luscious lips are chemical free!

Lip Intimate care är varumärket du inte kan vara utan om du arbetar med kvinnor. Nominerad till Årets Produkt 2018 i Organic Beauty Awards och 3a i svenska designpriset. Ett svenskt varumärke i tiden som sätter kvinnors behov främst. Utvecklat i samarbete med läkare och barnmorskor. Var med oss i vår ambition att varje kvinna bör ha produkter av högsta kvalitet till sitt underliv.

Utbildning för dig som; Arbetar med vaxning och/eller sugering. Passar också bra för dig som vill ha ett fint intimsortiment oavsett verksamhet.

Utbildningens innehåll; Vi går igenom de olika behandlingsmöjligheterna och produktegenskaperna samt vikten av att använda vegetabiliska oljor i underlivet. 


19.00-19.50 Kursdel 5: Tabitha James Kraan - High Organic - High Performance 
This is not hair care, this is a life changer!

Som vinnare av ”Green Pioneer of the Year 2019” P.E.A UK och Topp 10 i “Who’s Who in Green Beauty UK 2019”, är Tabitha en ikon i såväl hårbranschen som ekobranschen runt om i världen. Tabitha’s hårvårdsserie för både salongs- och konsumentbruk har vunnit en mängd utmärkelser, bland annat Highly Commended 2018 och 2019 av Natural Health. 

Utbildning för dig som; Idag arbetar som frisör, terapeut eller i butik och som har kunder som ställer krav på både kvalitet, resultat och sustainability.

Utbildningens innehåll; Denna kurs tar dig till en helt ny nivå inom hårvård. Vi guidar dig igenom Tabitha's "3 hair principles". Produkt för produkt tittar vi på dess användningsområde och egenskaper. Få kunskap om hur håret fungerar och vad det egentligen behöver. 

 

20.00-21.00 Kursdel 6:  Nya varumärken hos Tree of Brands!
Portföljens fylls på med flera spännande varumärken. 

Vår ambition är att kontinuerligt addera innovativa och unika varumärken för att tillfredställa våra återförsäljares och slutkonsumenters nyfikenhet och behov och för att alltid kunna erbjuda det senaste inom naturlig skönhet. I vår kommer det flera nya fantastiska varumärken. 

Utbildning för dig som; Idag arbetar med hudvård och skönhet och som är nyfiken på att utöka sortimentet.

Utbildningens innehåll; Ger dig övergripande information om de olika varumärkena och produkterna i sortimenten. Du får möjlighet att testa och uppleva alla nya produkter.


Pris och betalning:

Enskilda kursdelar kostar 350kr ex moms/kursdel. Vid bokning av samtliga kursdelar erhålls en rabatt på 30% och det totala priset blir då 1470kr ex moms (värde totalt 2100kr ex moms).

En faktura på kursavgiften kommer att skickas till den e-mailadress som du anger vid anmälan. Betald faktura är lika med bekräftad plats. 

Betald kursavgift återbetalas ej om avbokningen sker senare än 24 timmar före kursstart. Om avbokning sker senare än 5 arbetsdagar före kursstart, och tidigare än 24 timmar före kursstart, återbetalas 50% av kursavgiften.