Maxad träningsdag med Ewerlöf & Månström: Löpteknik, löpfys och intervaller

Arrangör Malin Ewerlöf & Petra Månström
Tid 2020-01-18 09:0016:00
Plats Bosön, Lidingö, Stockholm, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

OBS! Eventet är nu helt fullbokat och anmälan är stängd. Nya eventdatum släpps inom kort, så håll utkik! /Petra & Malin


Deltagarna på våra workshops förra året efterlyste en maxad träningsdag, med en härlig mix av löptekniktips, löparspecifik fysträning och ett roligt intervallpass. Och er önskan är såklart vår lag! ;-)

Oavsett om du är en glad motionär som springer för att må bra, satsar på att bli snabbare eller kanske är elitmotionär så gissar vi att du då och då drabbas av bristande eller helt tappad motivation. Då kan det vara bra att samla på sig en massa ny inspiration under ledning av ett riktigt proffs: Malin Ewerlöf!

Med över 40 års erfarenhet av löpning på elitnivå samt personlig coachning av både motionärer och elitlöpare, kan vi inte tänka oss någon som är bättre lämpad att få ny energi i din löpning än just Malin Ewerlöf. Självklart håller vi till på det coolaste stället av dem alla: Bosön, med sin fantastiska inomhuslöparbana och perfekta förutsättningar för en lyckad dag!

Vi kommer att bjuda dig på en härlig mix av löpteknikövningar, Malins favorit-löpfyspass som inte kommer att lämna någon oberörd – och självklart ett roligt intervallpass. All träning kommer att vara utformad så att den passar löpare på alla nivåer!

Ansvarig huvudtränare vid samtliga kursmoment: Malin Ewerlöf
Hjälptränare och sidekick: Petra Månström

Hålltider för dagen:

9.00-9.30
Samling: genomgång av dagen, presentation av deltagare och coacher.

9.30-10.30
Praktisk löpteknikträning på Bosöns inomhusbana. Du får testa teknikträning i olika former och får konkreta tips på hur du dels kan väva in teknikövningarna i ett annat löppass och dels hur du lägger upp ett renodlat teknikpass (garanterad träningsvärk i flera dagar efteråt, intygar dem som har provat! ;-)

10.30-10.45
Fika

10.45-12.00
Löpfyspass inomhus under ledning av Malin Ewerlöf

12.00-13.00
Lunch

13.00-14.00
Masterclass om motivation. Så självklar när allt stämmer, men när den inte finns där så fungerar ingenting alls. Malin Ewerlöf berättar om vilka knep hon har tagit till för att behålla sin motivation till löpning under alla år – och hur hon har tagit sig ur djupa svackor.

14.00-15.30
Kvalitetspass inomhus med fokus på löpteknik. Alla kan delta oavsett nivå på löpningen. Samtliga deltagare får personlig feedback av Malin.

15.30-16.00
Fika + sammanfattning och utvärdering.

Allt detta ingår:

– Ett löpteknikpass samt ett löpfys- och intervallpass under ledning av Malin Ewerlöf
– En inspirerande masterclass
– Lunch och fika x 2
– Personlig feedback från Malin Ewerlöf
– Härliga överraskningar
– Observera att anmälan är bindande och deltagaravgiften kan ej återbetalas

Efter dagen har du fått med dig flera nycklar som du kan använda dig av för att få nytt liv i din löpning – oavsett vilken nivå du befinner dig på. 

Begränsat antal platser, så först till kvarn...

Varmt välkommen!