SÖKES: föreläsare, inspiratörer, workshopledare till QBN Konferens i Budapest

Arrangör QBNetwork Konferens i Budapest sep 2020
Tid 2020-09-10 09:002020-09-12 19:00
Plats Ensana Grand Hotel, Margret Island, Budapest
Jag önskar bidra
 

Hej,

Vill du föreläsa och inspirera kvinnliga företagare på QBNetworks konferens i Budapest?

Vi lyfter framför allt ämnen som är relevanta för kvinnors företagande (ex. ledarskap, digitala affärer, sälj, marknadsföring, ekonomi, kommunikation, affärsutveckling mm). Är du expert inom hälsa och friskvård och personlig utveckling får du också gärna visa ditt intresse.

Detta är vår 8:e entreprenörskonferens utanför Sveriges gränser. Vi har haft närmare 600 deltagare genom åren. Det är lika spännande varje gång att se hur vi tillsammans skapar en konferens som är helt unik i sitt slag.

Under dagarna knyts många nya vänskapsband och samarbeten sätter fart. Affärer görs och när vi åker hemåt så är vi påfyllda av ny energi och kunskap. Detta år är det premiär för oss i Budapest. Jag är så glad att få välkomna er med till Ensana Grand Hotel på Margareta-ön, en oas i Donau, mitt i centrala Budapest - men ändå så lugnt och fridfullt med oerhört vackra (och gröna) omgivningar.

Följande sökes:

- Föreläsare (tid 30 -40 min) 
- Workshopledare (tid 1 - 2 tim)
- Pass (yoga, Qi-gong, workout, jogging mm) Ute på den vackra Margaretaön - tid: pass om 30-40 min på morgon eller em./kväll. 

Obs. ej arvoderat uppdrag.


Klicka här för att läsa om konferensen i Budapest. 

Tack på förhand. 


Bästa hälsningar,
Siv Thuresdotter 
siv@qbnetwork.se