JUL! MINDFULNESS program - privatpersoner

Arrangör Kristina Lindgren
Tid 2019-12-11 00:342020-01-31 00:34
Plats Söders Mötesrum, Stockholm
Boka och betala MBSR individuellt program:
5500 kr

Individuellt program
Mindfulness coaching

5 sessioner under 2-6 månader

OBS! FÖRMÅNLIGT ERBJUDANDE december 2018:
PRIVATPERSONER: 4.500:-Hela programmet betalas innan kursen startar.
Kom ihåg att skriva in om du fått rabattkod!


Individuell fortsättning för dig som redan gått en mindfulnesskurs:
Inspiration och stöd i utövandet eller för att komma igång att meditera igen, med en ny utmaning i livet eller arbetet eller få handledning om du själv är mindfulnesslärare/instruktör.

Ditt individuella programmet skräddarsyr vi tillsammans. Syftet att hjälpa dig mer effektivt använda dina egna inre resurser och förmågor för att leva i vardagslivets ambitioner, stress och utmaningar. Din intention och mål med programmet styr innehållet och takten.

Fokus i programmet ligger på vad som är hjälpsamt för just dig. Du får återknyta till det meditationsutövande du redan har, och om du vill lära dig nya övningar. Du får med dig nycklar hur ökad närvaro och övningar kan fördjupa medkänsla och klarhet samt integrera detta i vardagslivet för att öka närvaron, stärka relationer och bygga nya vanor.

Det individuella programmet ger dig extra utrymme att fokusera på just din specifika livssituation. Du bör förbereda dig på att sätta av tid och engagemang för dagliga övningar och reflektioner.

Innehåll: 5 träffar under 2-6 månader. Varje session är 1,5 timme Vi planerar in tiderna ihop och skapar programmet utifrån dina individuella förutsättningar. Under sessionerna får du övningar och tid för dina reflektioner och frågor. Mellan träffarna bygger vi ett program med övningar att följa och utvecklas med.

OBS! FÖRMÅNLIGT ERBJUDANDE vintern 2019-2020:

• PRIVATPERSONER: 4.500:- 5.500:-
Skriv in Din rabattkod december: 1219-mf

• FÖRETAG/FIRMA: 8.500:- + 25% moms

Hela beloppet betalas innan programmet startar.

__________________

KRISTINA LINDGREN
MINDFULNESS MENTOR - MBSR TEACHER
Din handledare är Sveriges första MBSR-mindfulnesslärare. Hon har 30 års meditationsbakgrund och är lärare i hatha yoga, ledarutvecklare och psykosyntesterapeut.

______________
Kristina Lindgren
Mindfulnessmentor, ledarutvecklare
Mobil: 0703618925