Kiruna Business Night

Arrangör Företagarna Kiruna
Tid 2020-01-17 16:0023:59
Plats Scandic Ferrum, Kiruna
Biljett (1395 ex moms)
1744 kr

Välkommen till Kiruna Business Night – ett evenemang som hyllar näringslivet i Kiruna, bjuder på god mat och underhållning samt årets bästa mingel med gamla och nya vänner.

Tillsammans arbetar vi för en härlig afton där näringslivet uppmärksammas och kan känna stolthet över sina insatser i
Kiruna.

En stjärnspäckad afton!

Konferencier: Gina Dirawi
Programledare, skådespelare, komiker, författare och artist. Orädda och mångbegåvade Gina Dirawi har axlat några av landets tyngsta programledarroller. Ni har sett henne i Melodifestivalen, Grammisgalan, Musikhjälpen och som julvärd i SVT för att nämna några. Som konferencier blandar hon skickligt proffsighet med humor och lekfullhet. Välkommen till Kiruna, Gina!

Show: Jamladies
Jamladies älskar sin publik och levererar högklassig underhållning med sång och dans i spektakulär kostym. Trion som består av Jenny Tärneberg, Anna Strandberg och Mia Stegmar har lång erfarenhet i nöjesbranschens absoluta toppskikt. Ni känner igen dom från Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och musikaler som Chess och Mamma Mia.

Musik: DJ Ove
DJ Ove tar den sköna Soul Train-musiken till Scandic Ferrum för denna kväll. Dansa loss till en härlig mix byggd på soul, funk, disco & RnB!

Vi kommer snart att informera om mer detaljer och öppna för anmälan.

Varmt välkomna till Kiruna Business Night 2020 – en kväll där det personliga mötet och näringslivet står i fokus!

Företagarna Kiruna