POWER UP! *I am - You are - WE ARE stronger together!*

Arrangör Therese Lindberg & Berit Hickman
Tid 2020-07-04 10:0017:00
Plats Stockholm , Stockholm
POWER UP! *I am - You are - WE ARE stronger together!*
1750 kr

(Get your) POWER UP! 

I am - You are - WE ARE stronger together! 
* Dans * Manifestation * Flow *

Föreställ dig att allt levande är matematiskt synkroniserat! Att det finns en rak linje mellan dig och allt annat i Universum. Om du är mitt i denna spiral sker allt i ditt liv i synk & flow. Man kan säga att du kör på din huvudväg och alla andra matchande vägar leder till denna väg. De människor du ska samarbeta eller leva tillsammans med och det du behöver för att leva ditt syfte hittar dig lättare för att du är mitt i din matematiska frekvens och livsväg. Fler människor kan hitta denna meridian och börja leva i sin sanning utan begränsningar, motstånd och rädsla. 

När frekvensen höjs i kroppen ändrar sig samtidigt din fysiska verklighet! 

I mötet mellan människor uppstår nya energifält som inte existerade då de var isolerade var för sig. När vi samlar många energistarka & medvetna människor som gemensamt manifesterar sitt hjärtas innersta önskan och längtan sker något som närmast kan liknas vid ren magi. Under workshopen är det alltså inte 1 x 1 utan 100 x 100 eller 150 x 150 - när vi gemensamt manifesterar!! 
I am - You are - WE ARE stronger together! 

Under dagen kan du förvänta starka energiövningar, pulserande musik & dans, tårar av lättnad och glädje, medryckande skratt och gemenskap, nya bekantskaper och nya nätverk av medvetna människor med hjärtat på rätta stället. Du kommer att få nya verktyg till manifestation, mer energi, nya insikter och förlösning av gamla rädslor och motstånd. 

Högberga Gård ordnar lunch & fika till oss med fantastisk utsikt! 
Självklart inkluderat i priset. 

Vi gläder oss enormt mycket till denna transformerande dag och all den positiva energi och förändring som vi gemensamt kommer att skapa! 

Therese Lindberg & Berit Hickman 


Vänligen observera! 
Bindande anmälan. Biljetten kan inte returneras eller refunderas, men den kan säljas vidare. Vi har ett begränsat antal biljetter.