Hultsfred GK inspirerar till träningsglädje

Arrangör Hultsfred gymnastikklubb
Tid 2020-02-08 09:3016:00
Plats Hagadal Sim- och Sportcentrum, Hultsfred
Heldag inkl. lunch
495 kr
1. 9.30-9.45 - Välkommen - Kort information om dagen (Entré)
 
2. 9.45-10.45 - Global Yoga - Flow - Yoga med Malin H (C-hallen)
Platser kvar: 50
 
2. 9.45-10.45 - Moveoo Aerobox - Träningspass med Jose (A-hallen)
Platser kvar: 57
 
2. 9.45-10.45 - Personlig Hållbarhet - Föreläsning med Betty (Konferens)
Platser kvar: 31
 
3. 11.00-12.00 - My stronger me - Träningspass med Betty (A-hallen)
Platser kvar: 69
 
3. 11.00-12.00 - Danzy Team med HGK (C-hallen)
Platser kvar: 49
 
3. 11.00-12.00 - Framtidens träning är den som gör skillnad, på riktigt - Föreläsning med Jose (Konferens)
Platser kvar: 22
 
4. 12.00-13.00 - LUNCH (B-hallen)
 
5. 13.00-14.00 - Inte alltid en dans på rosor - Föreläsning med Tobias (A-hallen)
 
6. 14.30-15.30 - This is me - Dansklass med Tobias (A-hallen)
Platser kvar: 97
 
6. 14.30-15.30 Moveoo Athletic - Träningspass med Jose (C-hallen)
Platser kvar: 28
 
Endast föreläsning med Tobias med Tobias Karlsson - Inte alltid en dans på rosor (A-hallen), exkl. lunch
295 kr
Engångsbiljett
150 kr

Hultsfred GK Inspirerar till träningsglädje
8 februari 2020, Hagadal Sporthall, Hultsfred

Hultsfred Gymnastikklubb bjuder in till en heldag med träningsglädje tillsammans med inspiratörerna Tobias Karlsson, Jose Nunez och Betty Wassenius!

Du bokar din plats genom att välja "Heldagsbiljett" och fyller sedan i de aktiviteter du vill delta i under dagen. Välj 6 stycken aktiviteter:
  1. Incheckning (för alla)
  2. Förmiddagspass 1 (välj ett av tre alternativ)
  3. Förmiddagspass 2 (väl ett av tre alternativ)
  4. Lunch (för alla)
  5. Föreläsning med Tobias (för alla)
  6. Eftermiddagspass (välj ett av två alternativ)


Priser

Ordinarie pris
695 SEK Sista minuten pris 495 SEK

Medlemspris* Använd rabattkoden "MEDLEM"
495 SEK Sista minuten pris 395 SEK
*Spara 100 kr om du är eller blir medlem hos oss. Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det på vår hemsida www.hultsfredgk.se för 100 kr/år. Rabattkod kan endast användas om du är medlem hos oss. Bokningsuppgifter synkas med medlemsregister. 

Endast föreläsning med Tobias Karlsson - Inte alltid en dans på rosor - Kl. 13.00 (exkl. lunch)
295 SEK  

Engångsbiljett
150 SEK

OBS. att bokningar som inkommer från och med den 7/2 ej garanteras inkludera den lunch du specifikt beställer.Schema och Passbeskrivningar inför dagen

9.30-9.45

Välkommen! Du hämtar upp dina biljetter i incheckning som är i entrén!


9.45-10.45

Moveoo Aerobox - Träningspass med Jose (A-hallen)

Ett funktionell fyspass som är fyllt med skratt och svett. Passet är utmanande och samtidigt tillåtande då du som deltagare själv sätter nivån. Det riktar sig till dig som vill vidareutvecklas med tankar och tips som du kan fortsätta att använda dig av i din fortsatta träning. Upplägget gör att hela kroppen tränas med hjälp av speciella gummiband och kroppsövningar som har vidareutvecklats från de som bland annat kampsportare brukar göra. Ingen förkunskap krävs då alla kan, det kommer bara se olika ut. 


Global Yoga - Flow - Yoga med Malin Hjalmarsson från HolisticMove (C-hallen)

Kom som du är - passar alla nivåer. Flödande yogaklass med balans och närvaro för att ta dig ur tanken och in i kroppen. Ta gärna med egen matta om du har. 

Personlig Hållbarhet - Föreläsning med Betty (Konferens)

Vi lever i en tid av förändring och utveckling, där teknologin och internet har en stor påverkan på våra liv. Via sociala medier är vi medvetna om hur andra har det, vi jämför och strävar efter framgång. Mitt i denna utvecklingsiver glömmer vi bort en viktig sak, vår personliga hållbarhet.


11.00-12.00

My stronger me - Träningspass med Betty (A-hallen)

Träningen som får oss att känna. Känna frihet i andning, rörelse och hjärna. Känna styrka i lungor, hjärta och kroppens alla muskler. Träning som bygger mod och trygghet och då inte bara i träningsrummet utan även i det inre rummet, där all kraft och ork lagras. Inkluderande, utmanande och lustfyllt. Vi använder redskap och ingen förkunskap behövs.


Danzy Team med HGK (C-hallen)

Ett pulshöjande koreografipass där dansstilarna avlöser varandra. Här mixar vi allt från 50-tal till disco och hiphop, allt i en härlig dansexplosion. Gillar du att dansa och ha roligt är det här ett pass för dig. En träningsform som är så rolig att du inte ens hinner reflektera över att du tränar.


Framtidens träning är den som gör skillnad, på riktigt - Föreläsning med Jose (Konferens)

Välkommen till en föreläsning där Jose Nunez delar med sig av kunskap, tankar och erfarenheter som han samlat på sig under sina dryga 30 år som fystränare för såväl elit som motionärer. Jose har gjort sig känd som en tränare och föreläsare som utmanar traditionella tankar och beteende inom träning i syfte att skapa en sundare träning och en mer lustfylld livsstil omkring den. På ett lättsamt och inspirerande sätt provocerar Jose fram nya tankar kring det som gör träningen naturligare på ett sätt som aktiverar hjärna, nerver och muskler på ett lustfyllt sätt. Efter föreläsningar har du massor av tankar och praktiska tips som du direkt kan använda dig för att vidareutveckla din träning.


12.00-13.00

Lunch (B-hallen)

En pastasallad från Bakfickan serveras. Välj mellan kycklingsallad, räksallad eller vegetarisk sallad.


13.00-14.00

Inte alltid en dans på rosor - Föreläsning med Tobias (A-hallen)

En inspirerande föreläsning med dansaren och koreografen Tobias Karlsson där han föreläser om sitt liv och delar med sig av sina erfarenheter om hur det är att känna utanförskap i skolan, ljuga för sig själv, inte passa in och om allas lika värde. Han berättar om sin svåra tid med mobbning och homosexualitet och hur han äntligen fann sig själv, friheten och styrkan att aldrig ge upp något man älskar och våga fortsätta drömma. Inspireras av hur Tobias lever sin dröm – och hur du kan leva din!


14.30-15.30

This is me - Dansklass med Tobias (A-hallen)

I denna dansklass mobiliserar Tobias sin armé mot mobbning. Med budskapet att alla skall få vara som de är och att alla har lika mycket värde, kämpar vi tillsammans för en värld fri från mobbning och utanförskap.


Moveoo Athletic - Träningspass med Jose (C-hallen)
Dynamisk styrka och rörelsekontroll är några egenskaper som utmanas i detta varierade och utmanande stångpass. Ett pass som “sticker ut” och som riktar sig till dig som gillar att utmanas på ett tillåtande och roligt sätt. Upplägget gör att hela kroppen tränas med hjälp av stång och viktskivor. Inga förkrav, alla kan lösa utmaningarna på olika sätt. Efter passet har du med dig tankar, insikter och tips som du direkt kan använda dig av i din övriga träning.Läs mer om våra inspiratörer

Tobias Karlsson

Tobias började dansa som 8-åring och har sedan dess hunnit med att skördat internationella framgångar. Han har vunnit många tävlingar både i Sverige och internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen "Burn the floor" och turnerat runt om i världen. Han har dessutom deltagit i 15 säsonger av tv-programmet Lets dance i både Sverige, Danmark och Norge. Tobias brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig. Läs mer om Tobias på hans hemsida: https://www.tobiaskarlsson.se


Jose Nunez

Under drygt 30 år har Jose Nunez jobbat som tränare och drivit olika gym och han har medverkat ett flertal tillfällen på TV och i tidningar. Med sin unika filosofi och Moveoo-metod är Jose en mycket uppskattad tränare som lyckats koppla den varierande och utmanande fysträningen till lust och skratt. Idag fokuserar Jose på att vidareutveckla och sprida sin träningsmetod- Moveoo, runt om i landet. Moveoo syftar till att skapa en träning som överensstämmer med det som får den biologiska människan att må, och prestera, bättre på ett naturligare sätt. När han inte tränar individer och lag utbildar han ledare, föreläser och medverkar på träningsresor och workshops i Europa. Läs mer om Jose på hans hemsida:  https://www.moveoo.se/jos-nunz


Betty Wassenius

Betty Wassenius är ägare och grundare av sitt eget gym, eller livsstilsrum, B-room lokaliserat i Växjö. Betty saknade ett gym med kunskap och engagemang i hälsosam träning för kvinnor under sin mammaledighet och startade därför sitt eget gym. Det blev startskottet för flera års utbildning och en stor passion inom hälsa och träning. Hon besitter en talang i att lyfta människor och vägleda de till att uppnå fysisk och mental framgång. Starkt driven av sin upplevelse av att alla kan och vägen till framgång nås av individuell vägledning, kunskap och äkta engagemang. Läs mer om Betty på hennes hemsida: http://www.b-room.se


OBS. Anmälan är bindande och betalad biljett återbetalas ej. Vid sjukdom är sjukintyg giltigt.