Juklappsdealen - ge bort ett medlemskap

Arrangör Fruntimmersföreningen Kongelf
Tid 2019-11-09 11:212020-01-04 11:21
Plats Kungälv , Kungälv
1 års medlemskap (t om 31/12 2020)
150 kr
1 års medlemskap + Kongelfsmugg
350 kr

Kan man ge bort vänskap i julklapp?

Nej, man kan såklart inte köpa sig vänner för pengar men ett medlemskap i Fruntimmersföreningen borgar för att din väninna stiftar nya trevliga bekantskaper under nästa år.

Detta är en hållbar gåva som räcker hela 2020! Din väninna kan välja om hon vill bli medlem eller om gåvan skall gå till genomförandet av "Fruntimmersveckan 2020". Ett arrangemang av, med och för kvinnor som fokuserar på kvinnors liv och livskvalitet och som arrangeras 5-8 mars 2020.

Julklappsdeal nr 1: 350 kr
  • Ett års medlemskap (2020)
  • 1 st Kongelfs-mugg (värde 150 kr)
    OBS! Om vi  skall skicka muggen till mottagaren tillkommer fraktkostnad.Annars hämtas den ut på Kafé Kongelf. 

Julklappsdeal nr 2: 150 kr
  • Ett års medlemskap i Fruntimmersföreningen

Som medlem i Fruntimmersföreningen Kongelf får din väninna, förutom ett värdefullt personligt nätverk, även rabatt på alla extra aktiviteter som arrangeras i föreningens regi. Medlemmar har även stående rabatt på Kafé Kongelf och hos föreningens samarbetspartners. Vi träffas en söndag i månaden för "fruntimmersfika". Då och då arrangerar vi workshops, kurser och andra trevliga tillställningar av, med och för kvinnor i alla åldrar. Kika på hemsidan för mer information om vad som är på gång.

Titt som tätt går vi ut med trevliga erbjudanden speciellt för våra medlemmar. Du hittar mer information om aktuella erbjudanden på vår officiella facebooksida: https://www.facebook.com/fruntimmersforeningen/
För mer information om kommande aktiviteter se vår kalendarium:
www.fruntimmersforeningen.se/kalendarium

Obs! Beställ senast 15 dec om du vill att vi skickar gåvokort med post. Beställer du senare skickar vi ett mejl med en nedladdningsbar pdf.


Välkommen till en uppdaterad feelgoodvariant av dåtidens fruntimmersförening med ett minst lika aktuellt syfte som dess föregångare.

Att från kvinna till kvinna:
  • jobba generations- och kulturöverskridande
  • bidra med kunskap
  • utbyta erfarenheter
  • bygga nätverk
  • bidra till ett "greater good"

OBS! Fruntimmersföreningen är politiskt och religiöst obunden och välkomnar kvinnor i alla åldrar.  Du får ha vilken övertygelse du vill så länge du aktivt värnar om alla människors lika värde och visar dina medmänniskor hänsyn och respekt.