Dags att blomstra - Odla självkärlek

Arrangör In the Pink
Tid 2019-11-14 18:3020:00
Plats Rälsplatsen 3 - I Glasvasen vid Centralstationen, Malmö
Föreläsning
250 kr
Hotpot of the week
125 kr
Soup of the week
105 kr

En föreläsningsserie i åtta delar för dig som vill accelerera din personliga utveckling. 

Den 14 november kl 18:30-20:00 håller psykolog  Elvis Pavlovic tredje delen - Odla självkärlek!

Det finns bara en relation som vi alltid har haft, alltid kommer att ha och som vi aldrig kan lämna - relationen till oss själva. 
Om den inte är trygg, pålitlig och till vår belåtenhet är det väldigt svårt att helhjärtat blomstra och till fullo leva. Många drömmer om ett ökat självförtroende eller en mer stabil självkänsla men få vet hur en sund självkärlek odlas i vuxen ålder, särskilt om den inte kom på köpet under uppväxten. 

Det finns inget utanför oss som i grunden kan råda bot på en sviktande självkärlek. Det är helt avgörande att vi själva tar oss an detta livsavgörande ämne med stort allvar.  

Välkomna till en föreläsning där vi tittar på hur vi konkret kan röra oss mot ökad självkärlek och äkthet. Under föreläsningen besvarar vi bland annat:
Vad självkärlek är och varför man bör odla den
Vilka två konkreta steg som måste tas för att den ska växa
Vilka de fem största hindren på vägen är
Hur vår inre sökmotor fungerar och varför den är av avgörande betydelse

Dags att blomstra är en föreläsningsserie presenterad av Elvis Pavlovic, leg psykolog som bjuder på frukten av tjugo års fördjupning i psykologi och mer än tiotusen terapisessioner med klienter.

Under åtta tillfällen djupdyker Elvis i de viktigaste och mest funktionella principerna för att styra vårt liv mot ett allt mer stabilt välmående präglat av autentiska val, medveten riktning, hållbarhet och samspelthet. 

Serien är tänkt att fungera som en katalysator för personlig förändring och passar alla som är intresserade av att röra sig bortom sina nuvarande begränsningar och prövningar oavsett utgångsläge. 

Läs mer om Elvis på http://elvispavlovic.com/

Föreläsningarna är fristående men serien avnjuts bäst i sin helhet.

Pris för tredje föreläsningen är 250 SEK. 

Välkommen och ät en hälsosam middag hos oss på In the Pink innan föreläsningenHotpot of the week till 125 SEK eller Soup of the week till 105 SEK.

Antal platser är begränsade och anmälan är bindande.

Välkomna!