Företagarboost: Gör rätt i sociala medier!

Arrangör Lundaföretagare
Tid 2019-11-13 07:3009:00
Plats Handelsbanken Stora Södergatan 15, Lund
Fullbokad
Företagarboost: Gör rätt i sociala medier!
 
Väntelista Företagarboost: Gör rätt i sociala medier!
 

Gör rätt i sociala medier!

 

Välkommen på Företagarboost – mitt i veckan, mitt i månaden som en vitamininjektion till Lunds alla företagare. Vi bjuder på trevligt affärsmingel, frukost, ett aktuellt föredrag med frågestund efteråt och en utvald gäst får dessutom möjlighet till extra boost. Handelsbanken i Lund sponsrar med lokal och frukost!


Tid:
13 november kl 07.30-09.00


Plats:
Handelsbanken, Stora Södergatan 15, Lund

 

Hälften av Sveriges småföretagare använder sig av sociala medier - ett billigt och enkelt sätt att nå ut till kunder och affärspartners och på så vis stärka sitt varumärke. Marknadsföring via sociala medier har vuxit enormt på kort tid: Facebook, Instagram, LinkedIn och Twitter konkurrerar nu med traditionella annonseringskanaler i tidningar och TV.

 

Sociala medier har därför på kort tid blivit en betydande kommunikationsplattform, och den snabba utvecklingen för med sig naturliga frågor. Vi kommer förklara vad du som företagare bör tänka på när du använder dig av sociala medier. Vilka regler gäller för innehåll som får delas? Vad bör du tänka på när du marknadsför ditt företags produkter och tjänster på sociala medier? Vad ska man tänka på om man använder sig av eller själv är en influencer?

 

Föredragshållare är Charlotte Andersson och Martin Husberg från Trägårdh Advokatbyrå i Malmö och Lund, en av regionens främsta affärsjuridiska advokatbyråer inom bolagsrätt och affärsjuridik. Charlotte är advokat och partner med lång erfarenhet av rådgivning gentemot såväl privata som offentliga verksamheter och är även styrelseledamot i NyföretagarCentrum Lund (LNC). Martin Husberg är biträdande jurist, han har skrivit uppsatser om immaterialrätt och upphovsrätt på Internet och har arbetat med varumärkesrätt.

 

Frukosten sponsras av Handelsbanken, men en avgift om 200 kr faktureras om du inte kommer eller om du avbokar efter sista anmälningsdatum. Platsen kan överlåtas. Begränsat antal platser. Anmäl dig senast den 10/11.

 

Varmt välkommen!

 

Följ ”Lundaföretagare” på facebook för mer information om kommande program:

11/12 GDPR – aktuellt för småföretagare /Henrik Nermar, Silenta informationssäkerhet

15/1 Förebygg sjukskrivningar/Heléne Andersson och Birgitta Geijer

12/2 Projektledning i storformat/Per Nilbrink, Löplabbet