WORKSHOP MED EWERLÖF & MÅNSTRÖM: VÄSSA DIN LÖPTEKNIK 17/11

Arrangör Malin Ewerlöf & Petra Månström
Tid 2019-11-17 09:0016:00
Plats Bosön, Lidingö, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

Får du inte de resultat du önskar, trots att du lägger ner mycket tid på din löpning? Råkar du kanske också lätt ut för skador som sätter oönskade käppar i hjulet för dig?

Oavsett om du är en glad motionär som springer för att må bra, satsar på att bli snabbare eller kanske är elitmotionär så gissar vi att du gärna vill kunna ägna dig åt din älskade sport utan frustrerande uppehåll. Att förbättra din löpteknik är ett viktigt steg på vägen mot både snabbare och mindre skadedrabbad löpning. Och vem passar inte bättre att lära dig allt om hur du på bästa sätt vässar din löpteknik än Malin Ewerlöf, en av Sveriges främsta friidrottare genom tiderna?

Med över 40 års erfarenhet av löpning på elitnivå samt personlig coachning av både motionärer och elitlöpare, kan vi inte tänka oss någon som är bättre lämpad att guida dig till en bättre löpteknik än just Malin Ewerlöf. Och det bästa är att nu har vi ett datum för Ewerlöf & Månströms allra första workshop för löpare, där temat är just Vässa din löpteknik! Plats? Självklart håller vi till på det coolaste stället av dem alla: Bosön, med sin fantastiska inomhuslöparbana och perfekta förutsättningar för en lyckad workshop!

Ansvarig huvudtränare vid samtliga kursmoment: Malin Ewerlöf
Hjälptränare och sidekick: Petra Månström

Hålltider för dagen:

9.00-9.30
Samling: genomgång av dagen, presentation av deltagare och coacher samt kort introduktion till löpteknik

9.30-10.30
Praktisk löpteknikträning på Bosöns inomhusbana. Du får testa teknikträning i olika former och får konkreta tips på hur du dels kan väva in teknikövningarna i ett annat löppass och dels hur du lägger upp ett renodlat teknikpass (garanterad träningsvärk i flera dagar efteråt, intygar dem som har provat! ;-)

10.30-10.45
Fika

10.45-12.00
Fortsatt praktisk löpteknikträning på Bosöns inomhusbana

12.00-13.00
Lunch

13.00-14.00
Masterclass om löpteknik. Vi förklarar olika grundläggande termer värda att känna till, Malins erfarenheter av mångårig teknikcoachning av motionärer, vad man kan vinna på en bra löpteknik, hur man lägger in teknikträningen i sin träningsplanering plus en massa annat.

14.00-15.30
Kvalitetspass utomhus eller inomhus (beroende på väder) med fokus på löpteknik. Alla kan delta oavsett nivå på löpningen. Samtliga deltagare får personlig feedback av Malin såväl under dagen samt via mejl efter avslutad workshop.

15.30-16.00
Fika + sammanfattning och utvärdering.

Allt detta ingår:

– Ett löpteknikpass och ett kvalitetspass under ledning av Malin Ewerlöf
– En inspirerande masterclass
– Lunch och fika x 2
– Personlig feedback och ord på vägen via mejl från Malin Ewerlöf
– Härliga överraskningar
– Observera att anmälan är bindande och deltagaravgiften kan ej återbetalas

Efter workshopen har du fått med dig flera nycklar som du kan använda dig av för att förbättra och utveckla din löpteknik oavsett nivån på din löpning. Och, värt att upprepa: med en bättre löpteknik blir du inte bara snabbare – utan också mindre skadedrabbad!

Varmt välkommen!