Loppis på Färgfabriken

Arrangör Färgfabriken Evenemang AB
Tid 2019-11-10 11:0017:00
Plats Färgfabrikens Kafe Lövholmsbrinken 1 11743 Stockholm, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

VÄLKOMMEN ATT BOKA BORD PÅ FÄRGFABRIKENS LOPPIS!

Loppisen kommer denna gång vara i vår fina takvåning två trappor upp.

Din plats:

Borden är 180*80 cm stora. OBS. inget får tejpas/klistras på bord, om ni inte återställer dem till originalskick. Det gäller även klädställningar med galgar, för er som bokat det.

Dörrarna öppnas klockan 10.00 för försäljare. Borden kommer märkas upp med namn, och det är mycket viktigt att ni inte byter platser med varandra, då vi planerar möbleringen efter vilka som bokat vad. Vi öppnar för allmänheten klockan 11.00. Vi ser gärna att försäljare står kvar tills vi stänger klockan 17.00. 

Vi tillåter försäljning av begagnade samt egentillverkade saker, med undantag för mat och dryck. Gärna prylar, kläder och vintage. Sticklingar är också alltid populärt! Tänk på att det är en loppis, och vårs gäster förväntar sig loppispriser.

Glöm inte att ta med dig växel, då vi inte har möjlighet att växla pengar i kassan för loppisförsäljarnas räkning. Våra gäster brukar även uppskatta om du kan ta betalt via swish, iZettle eller liknande betaltjänst.

Det finns möjlighet att köra fram bil till baksidan av Färgfabriken, men var beredd på att behöva bära dina saker ner från parkeringen. Parkering finns innanför våra grindar, och när den blir full finns det en stor betalparkering ca 200 m ner på gatan. 

Det kan även bli kö till hissen, så kom i tid så du hinner få upp dina grejer.

Vi har ingen möjlighet att lagra kvarlämnade saker, så se även till att få med er allt ni hade med er när ni lämnar oss. 

När ni är klara med ert bord ska detta fällas ihop och ställas mot väggen.

Om ni skulle bli sjuka måste ni meddela det så tidigt som möjligt, på mail före onsdag 6/11 eller till 0707-607638 efter onsdag.

Dela gärna vårt facebookevenemang! 


Har du frågor, välkommen att maila lisa@fargfabrikenskafe.se, så svarar jag så fort jag kan!


Hjärtligt välkommen! Lisa