Distrikt i samverkan Nord

Arrangör Föreningen Norden Norrbotten och Västerbotten
Tid 2019-11-29 16:302019-11-30 15:00
Plats Framnäs Folkhögskola, Öjebyn, Piteå, Piteå
Distrikt i samverkan Nord
 

Välkomna till konferens med Föreningen Nordens nordligaste län!

Vi, de fyra nordligaste länen kommer att samverka i något som vi kallar Distrikt i samverkan – Nord. Det är en frivillig samverkan mellan distrikt, där det finns intresse och för att få underlag för studier, t ex styrelseutbildningar och mötesteknik men också hemsida/socialmedia eller andra temautbildningar t. ex. opinionsbildning mm.

Syftet med träffen är bland annat att vi, Föreningen Norden i Sveriges fyra nordligaste län, ska få chans att mötas, lära oss mer om studieorganisation och medlemsintroduktion samt identifiera temaområden som vi vill arbeta vidare med framöver. Allt i en härlig miljö med god mat. 

Till den här träffen bjuder vi in representanter från lokalföreningarna i Västernorrland, Jämtland, Norrbotten och Västerbotten samt distriktsstyrelserna och några samarbetspartners. 

Ett mer detaljerat program kommer lite närmare konferensen. Ni kan anmäla max 2 personer/lokalförening inklusive ev. representant i DS. Våra respektive distrikt står för resekostnaderna och Norden SVE för konferensen.