Helgkurs - Body Love Yoga i Lund 14-15/11 2020

Arrangör Christine Kiliam AB
Tid 2020-11-14 10:002020-11-15 16:00
Plats Merkuriusgatan 2, Lund
Helgkurs - Body Love Yoga i Lund 14-15/11 2020
2000 kr

En meditativ yogaform
Body Love Yoga är en meditativ form av yoga med fokus på avslappning i rörelse. Vi guidar kroppen tillbaka till sitt naturliga rörelsemönster där den så småningom kan uttrycka sitt autentiska ansträngningslösa flöde. Kombinationen av djup avslappning och väckande av slumrande muskler som behöver aktiveras för en sund balans i kroppen balanserar yin och yang och ger dig tillgång till mer av din inneboende kapacitet. Både på yogamattan och i livet som helhet.

Vägen till självkänsla på djupet går genom kroppen
För att utveckla äkta och innerlig kärlek till oss själva behöver vi ha intim kontakt med våra egna kroppar. Vi behöver lära oss att älska och omfamna dem precis som de är i varje ögonblick. Vi behöver också medvetet ge dem uppmärksamhet och kärlek för att de ska fortsätta att vibrera av livslust genom ett helt liv.

Inspirerad av organisk och dynamisk yoga
Yogaformen är inspirerad av organisk och dynamisk yoga och har alla hälsobringande och stärkande effekter som yoga har när den utförs med respekt för kroppen.

Både för nybörjare och mer erfarna
Klasserna fungerar både för nybörjare och mer erfarna yogis eftersom klasserna är designade för att din kropp ska förstå instruktionerna i den takt den är redo för dem.

Helgkurser varvade med öppna kvällsklasser
Jag bjuder in till tre helgkurser under 2020 (1-2/2, 6-7/6, 14-15/11) och öppna Body Love Yoga-klasser under hösten 2019 (13/11, 27/11, 11/12) och fler tillfällen under 2020. Du är välkommen att komma på alla, eller enstaka. Se mer information under fliken "Evenemang" på min Facebook-sida Christine Kiliam AB.
Många efterfrågar regelbundna yogaklasser eftersom det är det vanligaste sättet yoga "paketeras" på. Jag har valt en annan form där jag bjuder in till helgkurser som lägger grunden för egen yogautövning, där du får med dig sekvensövningar att göra hemma. När du sedan hållit på ett tag på egen hand kan du återkomma till helger eller öppna enstaka klasser för att få förnyad inspiration, fördjupning och påfyllning av fler rörelser till din egen utövning. På så vis blir du självständig i din yoga och inte beroende av att komma på regelbundna klasser. Både helgerna och de öppna klasserna fungerar både för nybörjare och mer erfarna yogis eftersom klasserna är designade för att din kropp ska förstå instruktionerna i den takt den är redo för dem. 

Den lilla exklusiva yogastudion centralt i Lund
På yogahelgen kommer vi att vara i den lilla exklusiva yogastudion där det finns plats för 10 deltagare. Organiska yogamattor och filt finns till varje deltagare. Önskar du en meditationskudde är du välkommen att ta med det. I priset ingår en rawfoodlunch. Kom gärna ombytt då det finns begränsat med ombytningsutrymme. En vattenflaska med tätslutande lock är bra att ha med.

10.00-16.00 lördag och söndag
Vi börjar klockan 10.00 och slutar klockan 16.00 både lördag och söndag. Det är bra om du har ätit din frukost minst 2 timmar innan vi börjar klockan 10.00, eftersom vi kommer att starta med ett yogapass fram till klockan 12.00. Då bryter vi för en rawfoodlunch i tystnad, och därefter har vi en frågestund om yogan och kanske även andra ämnen dyker upp. Vi avslutar dagen med ännu ett pass. Varje yogapass består av uppvärmning, kroppsrörelser, meditation och avslappning.

För att du ska få ut det mesta av yogahelgen är det gynnsamt att vara med dig själv så mycket det är möjligt på lördagskvällen och komma tidigt i säng.

Priset är 2000 kr inkl. moms
Betalning = bokad plats. Fri av- och ombokning fram till 14 dagar före eventet, därefter hälften av kostnaden tillbaka.

Vi möts på Merkuriusgatan 2 i Lund
Det finns möjlighet till fri parkering på gatan.

Varmt välkommen!

Christine Kiliam
www.kiliam.com