Lär känna Östergötlands miljöteknikbolag

Arrangör Cleantech Östergötland och Linköpings Universitet
Tid 2019-10-10 16:3019:00
Plats Linköpings universitet, A-huset, ACAS, Linköping

Eventet stängt för nya bokningar

Anmälan för studenter

Cleantech Östergötland bjuder tillsammans med Linköpings universitet in till ett halvdagsevenemang, som riktar sig till studenter vid Linköpings universitet och företag i Östergötland. Ta chansen att lära känna Östergötlands miljöteknikbolag och knyta kontakter för framtiden.

Observera: Fram till kl. 16.30 riktar sig programmet främst till företag men intresserade studenter är självklart välkomna att delta från 15.15.

Evenemanget, som främst riktar sig till studenter i årskurs 4 och 5, syftar till att studenter ska få lära sig mer om processen kring examensarbeten samt få chansen att nätverka med företag i Östergötland.

Alumner och företag kommer finnas på plats för att dela med sig av sina erfarenheter av goda samarbeten vid examensarbeten. Därefter kommer ett antal företag från regionen att pitcha sig själva samt en eventuell idé till ett examens- eller projektarbete. Avslutningsvis kommer medverkande studenter få chansen att under en sk. ”speed dating” få presentera sig själva för de företag man önskar. 

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som student att knyta värdefulla kontakter för framtiden!

Programmets första tre punkter riktar sig främst till företag. Studenter rekommenderas att delta från klockan 16.30 alternativt 17.15 då speed datingen börjar, men är självklart välkomna att medverka tidigare. 


Program

15:15-15:30 Inledning med Linköping universitet och Cleantech Östergötland


15:30-16.00 Presentation av Talangrapporten från East Sweden

16:00- 16:30 Information från Linköpings universitet

      • Hur fungerar processen kring examensarbeten?

      • Lär dig skapa en hållbar pitch för att attrahera talanger till företaget.

16:30-17:00 Panelsamtal där alumner och medlemsföretag från Cleantech Östergötland delar med sig av sina erfarenheter av goda samarbeten.

17:15-19:00 ”Speed dating” – presentera företaget examensarbetsidéer för medverkande studenter.

 

Evenemanget är kostnadsfritt och vi bjuder på något att äta och vill motta din anmälan senast den 7/10.