Cleantech Östergötland Pitch & Match goes Ebbepark

Arrangör Cleantech Östergötland
Tid 2019-10-17 12:0016:00
Plats Westmangatan 47, Linköping
Standardbiljett
 

Framtidssäkra lösningar för att möta byggsektorns färdplan för fossilfri konkurrenskraft 2045 finns i Östergötland!

Bygg- och anläggningssektorns klimatpåverkan har på senare år uppmärksammats allt mer. 2018 enades en rad aktörer inom bygg- och anläggningssektorn om en gemensam vision; år 2045 är värdekedjan i bygg- och anläggningssektorn klimatneutral och konkurrenskraftig, helt i linje med Sveriges mål samt samhällets och världens behov.

Ebbepark, en pågående stadsomvandling mitt i Linköping, utvecklas med grundtanken om ett hållbart samhällsbyggande med nya, innovativa lösningar med värdeorden dare, care & share.

Under banderollen CARE visar vi omtanke för varandra och världen genom att fokusera på möjligheter. Vi börjar dagen med en härlig mingellunch tillsammans i vårt sprillans nya showroom där vi får träffa Peter Söderberg, kommunikationsansvarig för regeringsinitiativet Fossilfritt Sverige. Tillsammans ska vi göra Sverige till ett av världens första fossilfria välfärdsländer. Men hur går det till? Och varför spelar det roll vad lilla Sverige gör ur ett globalt perspektiv?

Därefter går vi igång med ett klassiskt Pitch and Match seminarium där vi låter ett antal miljöteknikföretag göra en pitch av sina innovativa tjänster och produkter, som alla levererar ökad miljöprestanda vid och i uppförandet av nya fastigheter. Till vår hjälp har vi en panel med insyn och ansvar i Ebbeparkprojektet samt företrädare från regeringsinitiativet Fossilfritt Sverige.

Bland de Pitchande företagen hittar vi:

InviSense, Ligna Energy, Tyréns, Zynka BIM, Ferroamp, Sweco, Energifabriken m.fl.

Moderator: Johan Rydberg, Sara Malmgren, Cleantech Östergötland

Evenemanget är kostnadsfritt men antalet platser begränsade.

Varmt välkommen!