Workshop: Digital dimensioner på guidade stadsvandringar

Arrangör Piteå Science Park
Tid 2019-11-12 12:002019-11-13 13:00
Plats Lars Jansson, Folkets Hus, Kiruna
Workshop: Digital dimensioner på guidade stadsvandringar
 

Hur förstärks en upplevelse genom att jobba med tekniska lösningar och fantasi?

Varmt välkommen att delta i en lunch till lunch-workshop för att inspireras, samskapa och utveckla kreativa koncept för att gestalta Kiruna i nutid, dåtid och framtid och förstärka upplevelsen av en guidad Kiruna-vandring.

Syftet är att hitta digitala lösningar för att förstärka upplevelsen av de guidade turerna i den världsunika stadsflytten av Kiruna.

Under en heldag får du vara med och ta fram konkreta förslag för hur relaxupplevelsen ska utformas för att skapa en stark upplevelse för invånare såväl som tillresta besökare. Piteå Science Park kommer att hjälpa till med att utvärdera koncepten och vägleda dig mot ett tydligt fokus på genomförande!

Plats: Lars Jansson, Folkets Hus 
Datum: 12-13 november
Tid: 12:00-16:00 och 8:30-13:00 

Workshopen är kostnadsfri och vi bjuder på fika och lunch. Dagen riktar sig särskilt till dig inom besöks-, kultur- och upplevelsebranschen, till dig som arbetar med platsutveckling, inom kommun, digitala tjänstenäringar, är studerande, aktiv i ideella föreningar eller till dig som är nyfiken och har en idé om hur vi ska utveckla framtidens guideupplevelse.

Anmäl dig senast den 7:e november, begränsat antal platser.

Välkommen!

Workshopen arrangeras av Piteå Science Park i samarbete med C/o Kiruna inom ramen för projektet Digitala Dimensioner som finansieras av Region Norrbotten och Sparbanken Nord under 2019.