Digitalisering nya arbetssätt

Arrangör Tillväxt Syd
Tid 2019-11-21 08:0010:00
Plats BLS-Industries Södra Dragongatan 15 271 39 YSTAD, Ystad
Digitalisering nya arbetssätt
 

En inspirerande föreläsning om digitalisering. I det stora och det lilla. Vad innebär digitalisering för mig, i vardagen, men framförallt i mitt yrkesliv. Vad händer när fler moment kan och kommer att digitaliseras, och var går gränsen på vad som kan eller bör digitaliseras? Är vi kanske redan fullt digitaliserade, utan att vi vet om det och har det i så fall förändrat vårt beteende? För dig som är född in i den digitala världen kanske det är naturligt, men så är det inte för alla. Ska vi, vill vi och framför allt bör vi anpassa oss? Och vad blir nästa steg, när allt är digitalt?

Om Leif Kajrup

Leif Kajrup har arbetar i kommunikationsbranschen i över 25 år och började sin karriär i ett av världens största reklambyrånätverk. De senaste 15 åren har Leif haft fokus på digital marknadsföring och hur man kan bygga och vårda varumärke men en digital närvaro. Leif har arbetat med både små och stora företag, privata och offentliga samt har även under en period arbetat som marknadschef. 

Leif driver idag en kommunikationsbyrå där han erbjuder strategi, rådgivning och inspiration inom digital kommunikation och sociala medier, samtidigt som han driver en webbyrå. Han är grundare och initiativtagare till Social Media Com Skåne, en intresseorganisation som under ca 10 års tid träffades en gång i månaden och för att samtala om sociala medier i en eller annan form.