Informationsträff Chaufförsutbildning

Arrangör Arbetsgivarcenter
Tid 2019-08-30 09:0013:30
Plats Arbetsförmedlingen i Växjö, Växjö
Informationsträff
 

Arbetsgivarcenter (Arbetsförmedlingen och Växjö Kommun) genomför en informationsträff den 30 augusti klockan 09:00 för arbetssökande som är intresserade av att i framtiden arbeta som yrkeschaufförer.

Behovet av chaufförer med körkort för lastbil är stort och förväntas bli större i framtiden, av den anledningen väljer Arbetsgivarcenter att genomföra en rekryteringsutbildning tillsammans med lokala åkerier med anställningsbehov.

I samband med de lokala åkerierna genomför Arbetsförmedlingen
arbetsmarknadsutbildningen för att öka antalet personer med kompetens för att få en anställning inom yrket.

Är du intresserad av yrket så bör du anmäla dig och komma på informationsträffen för att få chansen att gå en utbildning med väldigt goda chanser till anställning efter genomförandet.

Utbildningens start planeras till hösten 2019. Utbildningstakten är individuell men förväntas ta cirka 35 veckor. Utbildningsanordnare är upphandlad av Arbetsförmedlingen.

För att vara tillgänglig att gå utbildningen behöver du ha B-körkort, vara minst 21 år gammal, arbetssökande och inskriven på arbetsförmedlingen samt vara mottaglig för både teoretiska och praktiska delar av en utbildning.

Kontaktperson: Oscar Lönnerheden, Arbetsgivarcenter Växjö.
E-post: oscar.lonnerheden@vaxjo.se