Föreläsning med Carl Heath

Arrangör RISE Interactve Piteå
Tid 2019-10-30 09:0012:00
Plats Clarion Hotel Sense, Luleå
Bokning till föreläsning Carl Heath
Platser kvar: 25
 

Vår kollega Carl Heath kommer till Luleå för att hålla en föreläsning inom ramen för skola och digitalisering. Vi bjuder in företag, personer som jobbar inom skolan och alla andra som är intresserade av innovation till en riktigt spännande förmiddag.

NÄR?
Onsdagen den 30 oktober 2019, kl. 9-12 

PLATS? Clarion Hotel Sense, Luleå

PROGRAM:

kl. 9:00-10:00 Drop-in-mingel med demonstration av prototyper som utvecklats inom DesignIT. Vi bjuder på kaffe och smörgås.

kl. 10:00-11:30 Kort presentation av RISE Interactive och föreläsning av Carl Heath

kl. 11:30 – 12:00 Möjlighet till mer mingel

Carl Heath kommer att berätta och ge exempel på hur RISE jobbar med innovation kopplat till skolans utmaningar och digitaliseringen av samhället. Förutom en inspirerande föreläsning bjuder vi på mingel och visar flera konkreta exempel på hur vi samarbetar med företag för att utveckla innovativa lösningar för skola och utbildning.

Inom skolvärlden är Carl Heath ett välkänt namn och en mycket uppskattad föreläsare och inspiratör. Han är utbildningsdirektör hos RISE, Research Institutes of Sweden, och dessutom av regeringen utsedd till särskild utredare för att leda en nationell satsning på medie- och informationskunnighet.
Carl är verksam i gränslandet mellan digitalisering, samhällsfrågor, lärande och interaktionsdesign. I över ett decennium har han arbetat med frågor kopplade till digitaliseringen av samhället, ofta med fokus på utbildningsområdet. Han finns också i Facebookgruppen Digital Samhällskunskap, samt i poddar som Spaningen, Digitalsamtal och Uppkopplad i P1.

Eventet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser. Sista anmälningsdag 24/11.