Företagarboost: Starkt sinne, starka affärer

Arrangör Lundaföretagare
Tid 2019-09-18 07:3009:00
Plats Handeölsbanken Lund City Stora södergatan 15, Lund
Företagarboost: Starkt sinne, starka affärer
 

Starkt sinne ger starka affärer!

Välkommen på Företagarboost – mitt i veckan, mitt i månaden som en vitamininjektion till Lunds alla företagare. Vi bjuder på trevligt affärsmingel, frukost, ett aktuellt föredrag med frågestund efteråt och en utvald gäst får dessutom möjlighet till extra boost. Handelsbanken i Lund sponsrar med lokal och frukost!


Tid:
18 september kl 07.30-09.00


Plats:
Handelsbanken, Stora Södergatan 15, Lund

 

 

Är du redo att kick-starta hösten med konkreta verktyg som får ditt företag att blomstra? Bra, då är föreläsningen Starkt sinne, Starka affärer något för dig! Tack vare mental träning kan du vässa din framtoning, känna dig säkrare i dig själv och ta ditt arbete till nästa nivå. Detta samtidigt som du sänker din stressnivå, mår bättre och känner mer arbetsglädje. Inte helt fel, eller hur?

 

Alexandra J.B är beteendevetaren och mentala tränaren som hyser stor passion för individers personliga utveckling. Nycklarna till framgång återfinns ofta i den mentala inställningen och ett starkt sinne bäddar för välmående och självförverkligande. När hon inte coachar eller föreläser om mental träning driver hon rörelsen Krossa Jantelagen i sociala medier. Där uppmanar hon följare att återta chefsposten i sitt liv och att strunta i omgivningens åsikter.

 

Frukosten sponsras av Handelsbanken, men en avgift om 200 kr faktureras om du inte kommer eller om du avbokar efter sista anmälningsdatum. Platsen kan överlåtas. Begränsat antal platser. Anmäl dig senast den 15/9.

 

Varmt välkommen!

 

Följ ”Lundaföretagare” på facebook för mer information om kommande program:

16/10 Krishantering/ Nadine.Seveli, Prevesta

13/11 Lagar och sociala medier/ Charlotte Andersson, Trädgårdh advokatbyrå

11/12 GDPR – aktuellt för småföretagare /Henrik Nermar, Silenta informationssäkerhet

15/1 Förebygg sjukskrivningar/Heléne Andersson och Birgitta Geijer