Meramedia Akademi i samarbete med Snacka Snyggt

Arrangör Meramedia
Tid 2020-05-04 09:002020-05-05 17:00
Plats Kyrkogatan 16, Luleå
Anmälan till Retorikkurs
 

Snacka Snyggt är en grundkurs i modern retorik, och är till för dig som vill avdramatisera det här med att stå inför folk och tala. Efter kursen ska du både våga och vilja prata inför folk, och ha verktyg för att utforma presentationer som dina kunder och kollegor ser fram emot. Kursen ges i samarbete med retorikbyrån Snacka Snyggt. 

Vi kliver in i den moderna retorikens värld där du får lära dig om psykologiska mekanismer som avgör om folk lyssnar eller inte lyssnar på vad du säger. Du får retoriska redskap och lär dig presentationsteknik för att få lyssnarna i ditt grepp, redan från den första sekunden. Vi behandlar bland annat kroppsspråk, rösthantering och argumentationsteknik. Mycket fokus läggs på presentationsövningar som filmas, varpå feedback ges från kursledare och kurskollegor vilket hjälpt många med talängslan. Snacka Snyggt är den självklara retorikkursen för dig som vill lära dig grunderna i modern retorik och konsten att tala inför en publik.

Kursinnehåll

 • Hitta din autenticitet på scen
 • Vikten av att sätta sig själv i perspektiv
 • Använd kroppsspråk, röst och klädsel för att förstärka ditt budskap
 • Inledningen som levererar
 • Vägen till trovärdighet, nyfikenhet och välvilja
 • Storytelling
 • Argumentationsteknik
 • Retoriskt Boot Camp
 • Presentationer och övningar som filmas
 • Feedback från kursledare och kursdeltagare
 • Filmat material och personlig återkoppling från kursledare
 • Kursintyg

Detta ingår:
Kursintyg, heldag med Snacka Snyggts experter på retorik, personlig feedback från kursledare, fika, frukt och vegetarisk lunch.

Kostnad:
13 900:- exkl. moms

Datum & tid:
Kursen genomförs måndag och tisdag 4-5 maj kl. 09:00 - 17:00 i Meramedias konferensvåning Studion, Luleå.

Antal platser: 10 st


Villkor 

Anmälan
En bekräftelse på att vi mottagit din anmälan mailas så snart som möjligt. Har du inte fått bekräftelse från oss inom 3 dagar, vänligen kontakta oss. Kallelse till kursen mailas ca 3 veckor före kursstart. I kursavgiften ingår kursmaterial, för-och eftermiddagsfika samt affärslunch. Tiderna för kursen är 9.00-17.00 samtliga dagar.

Kursen faktureras i förskott och ska vara betald innan kursstart. Vi ber dig avsätta tid i din kalender för att delta på kursen fullt ut, sen ankomst eller tidig avvikelse kan påverka din eller dina kurskamraters behållning av kursen.

Bokningsvillkor
Anmälan är bindande. Om du får förhinder kan platsen överlåtas till en kollega. Alla ombokningar samt platsöverlåtelser ska alltid göras skriftligt. Ombokning kan ske senast 30 dagar innan kursstart utan kostnad. Vid ombokning 29-14 dagar innan kursstart debiteras en ombokningsavgift på 25% av kursavgiften. Vid ombokning senare än 14 dagar innan kursstart debiteras en ombokningsavgift på 50% av kursavgiften. Vid utebliven närvaro är kursplatsen förverkad.

Sjukdom
Du kan överlåta platsen till en kollega. I övrigt gäller av-och ombokningsreglerna enligt ovan.