Livs- och karriär coaching 1 timme

Arrangör bpeople coaching community
Tid 2019-04-30 11:3012:30
Plats online live från din dator, smartphone eller surfplatta, Online
livs och karriärcoaching
1200 kr

 Vill du skapa förändring men inte vet var du ska börja? I ditt liv? Eller jobbet?Under den här coachingtimmen, kan du ställa vilka frågor som helst, allt sker under sekretess, och du kommer att få svar direkt på dina frågor och samtidigt få verktyg som leder till den förändring du vill skapa..

Coachingtimmen sker online live med video så du både ser och hör Kristina och kan lyfta dina frågor och diskutera dem med henne.


Den berömda livscoachen Tony Robbins ger människor verktygen i ord och form att förändra sina liv när och där det behövs. Kristina Höghielm är utbildad av Tony Robbins i Californier där han tillsammans med Cloe Madanes även hon världsberömd, psykolog driver RMT. Robbin Madanes Coaching Training. 

Kristina har efter att ha utbildats av Tony Robbins, bedrivit coaching praktik i över 7 år. Hon har anlitats av ledare såväl som privatpersoner och fått utmärkta resultat på mycket kort tid.

Hennes goda resultat får hon därför att hon ställer rätt frågor vid rätt tillfälle. Hennes styrka är hennes förmåga att analysera ett problem och få fram den verkliga orsaken till problematiken.
Du ansluter via din dator, smartphone,surfplatta. Vi är i det digitala rummet och kan både se och höra varandra med systemet zoom