Företagaraboost: Omvärldsinspiration

Arrangör Lundaföretagare
Tid 2019-04-17 07:3009:00
Plats Handelsbanken Stora Södergatan 15, Lund
Företagaraboost:Omvärldens påverkan för din ekonomi
 

Omvärldsinspiration 

Välkommen på Företagarboost – mitt i veckan, mitt i månaden som en vitamininjektion till Lunds alla företagare. Vi bjuder på trevligt affärsmingel, frukost, ett aktuellt föredrag med frågestund efteråt och en utvald gäst får dessutom möjlighet till extra boost. Handelsbanken i Lund sponsrar med lokal och frukost!


Tid:
17 april kl 07.30-09.00


Plats:
Handelsbanken, Stora Södergatan 15, Lund 

Det är mycket som händer i världen och runt omkring oss. Den svenska valutan och räntan är rekordlåg. Vad är bakgrunden till detta och hur påverkar detta mig som företagare och privat? Är det dags att binda lånen? Vad händer med mitt sparande? Vad händer med mina affärer internationellt. Alla nyheter kring bl a Brexit - hur kan det komma att påverka? 

Välkommen denna morgon för att nätverka med 30 andra företagare samt få en uppdatering av det aktuella läget med inspirertion av Handelsbankens syn på det ekonomiska läget och för att lära dig mer om vad du kan göra för att minimera riskerna och känna dig tryggare.

Minna Vahvelainen, riskrådgivare i Handelsbanken, guidar oss på resan vart konjunkturen är på väg och ger oss Handelsbankens syn framåt. Därefter är det upp till dig själv att använda denna nyvunna kunskap på bästa sätt!

Frukosten sponsras av Handelsbanken, men en avgift om 200 kr faktureras om du inte kommer eller om du avbokar efter sista anmälningsdatum. Platsen kan överlåtas. Begränsat antal platser. Anmäl dig senast den 14/4: https://simplesignup.se/event/149658

 Varmt välkommen! 

Följ ”Lundaföretagare” på facebook för mer information om kommande program:

15/5 Olika personlighetstyper och kommunikation/Monica Lööw, Kvadrat

19/6 Må bra i dina kläder /Jane Tufvesson, Dress by heart

18/9 Mental träning/ Alexandra JB

16/10 Krishantering/ Prevesta

13/11 TBD

11/12 TBD

15/1 Förebygg sjukskrivningar/Heléne Andersson och Birgitta Geijer