Webbinar - Rekrytera inom legitimationsyrken

Arrangör Arbetsförmedlingen
Tid 2019-03-26 13:0013:45
Plats Via dator, mobil eller surfplatta med internetuppkoppling. Webbinariet sänds ...
Webbinar - Rekrytera inom legitimationsyrken
 

Det är ont om utbildad personal inom hälso- och sjukvård och det gör att det är svårt att få tag på rätt kompetens när du ska rekrytera. Samtidigt som det är svårt att få tag på legitimerad personal finns det personer som har kommit till Sverige och som har utbildning inom hälso- och sjukvårdsyrken. Hur kan vi på ett effektivt sätt se till att de personerna får legitimation inom sina yrken så att du kan anställa dem?

I det här webbinariet pratar vi om vilka insatser det finns, och görs, av Arbetsförmedlingen, Socialstyrelsen, universitet och högskolor, SKL och ett flertal arbetsgivare. Webbinariet är ett samarbete mellan Arbetsförmedlingen och Länsstyrelsen. 

---

Webbinariet riktar sig till dig som är arbetsgivare. Du deltar i föreläsningen via din dator med uppkoppling, på jobbet eller där du väljer att sitta. Du kommer att kunna diskutera och utbyta erfarenheter med andra tittare. 

Plats

Via dator, mobil eller surfplatta med internetuppkoppling. Webbinariet sänds här: http://secure.quickchannel.com/qc/create/play.asp?v=22172&PRODUCER_ID=ability583&LAYOUT=v2