Företagarboost: Projektfinansiering

Arrangör Lundaföretagare
Tid 2019-02-13 07:3009:00
Plats Handelsbanken Stora Södergatan 15, Lund
Företagarboost: Projektfinansiering
 

Projektfinansiering

Välkommen på Företagarboost – mitt i veckan, mitt i månaden som en vitamininjektion till Lunds alla företagare. Vi bjuder på trevligt affärsmingel, frukost, ett aktuellt föredrag med frågestund efteråt och en utvald gäst får dessutom möjlighet till extra boost. Handelsbanken i Lund sponsrar med lokal och frukost!

Tid: 13 februari kl 07.30-09.00

Plats: Handelsbanken, Stora Södergatan 15, Lund

Som företagare står man ofta inför en rad viktiga beslut och prioriteringar. Samtidigt som man skall driva den löpande verksamheten skall man söka medel för att utveckla sin verksamhet. Hur man går från idé till verklighet med t ex sina hållbarhetssatsningar?

I Sverige finns det mer än 17 000 fonder och stiftelser med en sammanlagd förmögenhet på mer än 650 miljarder kronor. Varje år ska pengar delas ut för ändamål som donatorn bestämt. Fonderna måste dela ut pengar, annars kan de beskattas. Hur gör man för att hitta fonder, ansöka och se till att få finansiering till sina projekt?

Välkomna att lyssna på Torbjörn Friede från Entreprenörsstiftelsen som är specialiserad på att utveckla och skriva projektansökningar med inriktning mot hållbarhet. Han har också mångårig erfarenhet från hållbarhetsprojekt generellt och hur viktigt det är.

Entreprenörsstiftelsen är en icke vinstdrivande insamlingsstiftelse som sedan 2016 initierar och genomför hållbarhetssatsningar i Sverige. De medverkar till att nya projekt och affärsidéer ser dagens ljus för en mer klimatsmart framtid.

Frukosten sponsras av Handelsbanken, men en avgift om 200 kr faktureras om du inte kommer eller om du avbokar efter sista anmälningsdatum. Platsen kan överlåtas. Begränsat antal platser. Anmäl dig senast den 10/2: XX

Varmt välkommen!