Gratis Infoträff - Inbildning 2019

Arrangör Stilla Tankar/Plain Yoga
Tid 2018-10-24 19:1521:00
Plats Mamita Sthlm, Vikingagatan 29, Stockholm
Gratis Infoträff
 

Välkommen till Infokväll om Inbildning 2019

Vår Inbildning föddes ur en längtan att sammanföra våra kunskaper, erfarenheter och yogaformer till ett koncept där du som deltagare får en fin balans mellan yin och yang. Den där balansen som vi så väl behöver i livet, både på och utanför yogamattan.

För oss handlar den balansen om mjuk OCH dynamisk yoga, meditation, andning och en resa genom chakrasystemet. Den handlar om dig, mer än oss, och hur du väljer att göra yogan till din. Vi lär inte ut, du lär in och får under Inbildningens nio moduler med dig verktyg som hjälper dig att fördjupa dina kunskaper om yoga men framför allt om dig själv. För dig som vill ges även möjlighet till att certifiera dig för att sedan kunna lära ut yogan själv.

Ullis är den som guidar dig i den mjuka och holistiska yogan. Med över 20 års erfarenhet, både som sjukgymnast och yogalärare lotsar hon dig med värme och van hand.

Maria är den som leder dig i den mer dynamiska yogan. Efter mer än femton år på mattan och med nästan lika lång erfarenhet som coach och samtalsterapeut vet hon vilka hinder och fantastiska lösningar som finns där

Den 24/10 klockan 19:15-20:30 berättar vi allt och lite till, både om oss själva men framför allt om Inbildningen som startar i februari 2019. Det är vår fjärde Inbildning och med under kvällen finns även tidigare deltagare så att du kan ställa frågor till dem.

Syftet med kvällen är att väcka ditt intresse för vår Inbildning och ge dig möjlighet att ta pulsen både den och oss.

19:15-19: 55 Holistisk yoga och meditation med Ullis 19:55-20:40 Hathayoga och meditation med Maria 20:40-21:00 Te & tilltugg, Information & Frågor

Kvällen är gratis och du bokar din plats här. Observera att din plats är bindande och att du behöver anmäla eventuell frånvaro! Vid för sen frånvaroanmälam (då vi inte har möjlighet att erbjuda platsen till någon annan, eller vid ej avanmälan debiteras du 250 kronor.