Välkommen på Kulturfrukost #2 den 17 april

Arrangör Creative Park, dansinitiativet & kulturcentrum Ebeneser
Tid 2018-04-17 07:45
Plats Kulturcentrum Ebeneser, Luleå
Kulturfrukost
 

Kulturfrukost är en mötesplats som riktar sig till dig som är yrkesverksam inom det fria kulturlivet. Den är också till för dig som vill veta mer om att vara yrkesverksam konstnär* och ha kultur som profession. Här får du chans att träffa likasinnade och knyta nya kontakter över en trevlig frukost och mingelstund. 


Månadens tema är "Arrangören". 
Fredrika Johansson, verksamhetschef på Kulturcentrum Ebeneser, berättar om ett nytt projekt som sätter arrangörer inom kulturområdet i fokus. Arrangören är prioriterad i regionens Kulturplan och har en avgörande nyckelroll i det lokala kulturlivet och möjliggör att kulturutövaren – amatör som yrkeskonstnär, får möjlighet att möta en publik. Projektet består av en utbildningsserie med sex fristående träffar med fokus på att inspirera, stärka arrangörens kompetens och identitet som arrangör. 


Dörrarna på öppnas 07:45, vi bjuder på frukost och tillsammans minglar vi en stund innan programmet börjar 08.15 och pågår cirka 45 minuter.


Öppet för alla - anmälan krävs. Creative Park bjuder på

frukost.


Arrangörer är Creative Park & Kulturcentrum Ebeneser.


Varmt välkommen!*Med yrkesverksamma konstnärer menar vi filmare, musiker, författare, scenkonstnärer, bildkonstnärer och formgivare - som livnär sig, eller vill livnära sig på att utöva sitt konstnärskap.