Företagarboost: Bra möteskultur

Arrangör Lundaföretagare
Tid 2018-01-17 07:3009:00
Plats Handelsbanken City Stora Södergatan 15, Lund
Företagarboost: Bra möteskultur
 

Bra möteskultur är grunden till framgång!
Välkommen på Företagarboost – mitt i veckan, mitt i månaden som en vitamininjektion till Lunds alla företagare. Vi bjuder på trevligt affärsmingel, en nyttig frukost, ett aktuellt föredrag med frågestund efteråt och en utvald gäst får dessutom möjlighet till extra boost. Handelsbanken i Lund sponsrar med lokal och frukost!

Tid: 17 januari kl 07.30-09.00

Plats: Handelsbanken, Stora Södergatan 15, Lund

Hälften av alla möten som hålls i Sverige idag saknar ett tydligt syfte och mål. Man vet helt enkelt inte varför man är på mötet överhuvudtaget.

Denna morgon kommer Pauline Algstam från gr8 meetings att ge inspiration och konkreta verktyg för att börja göra små förändringar i våra möten som kommer att göra stor skillnad. Med mer kunskap om möteskulturens hörnstenar och tips om små enkla steg kan du redan nu börja din väg mot bättre möten som för organisationen framåt. Stressen och frustrationen minskar och glädjen och motivationen ökar. En trivsammare arbetsplats helt enkelt.

gr8 meetings mission är att bidra till bättre möten i organisationer och mellan människor. Det är ett bra steg mot en lite bättre värld!

Frukosten sponsras av Handelsbanken, men en avgift om 200 kr faktureras om du inte kommer eller om du avbokar efter sista anmälningsdatum. Platsen kan överlåtas. Begränsat antal platser. Anmäl dig senast 14/1:

Varmt välkommen!


Företagarboost av, med och för alla företagare: mitt i veckan, mitt i månaden. Boka in:
14/2 Försäkringar och pensioner för företagare, Handelsbanken
14/3 Vill du bli din egen bästa chef? Clara Löfvenhamn, Bossbloggen
18/4 Vad händer i näringslivet i Lund? Tove Möller Andersson, Näringslivskontoret
16/5 Så lyckas du med Instagram. Julia Tuvesson, @Tuvessonskan
13/6 Offentlig upphandling, Louise Strand, Region Skåne

Följ ”Lundaföretagare” på facebook för mer information om vårens program!