Frukostmöte nätverksgrupp e-handel

Arrangör Innovationscenter för landsbygden
Tid 2018-01-09 08:3010:30
Plats Simrishamns Reklamservice, Fabriksgatan 29, Simrishamn
Frukostmöte nätverksgrupp e-handel
 

Att starta och driva e-handelsföretag på landsbygden kräver en väldigt driven entreprenör. Vad händer om man för branschens entreprenörer närmare varandra?

Gemensam innovationskraft skapas genom att samverka med kollegor i branschen, dela erfarenheter, inspireras av varandra. Varmt välkommen att dela med dig, ställa frågor, skapa kontaktytor och kanske till och med göra gemensamma affärer.

 

Vad: En möjlighet för din verksamhet att utvecklas genom samverkan med andra entreprenörer inom branschen.
För vem: Både tidigare och helt nya deltagare. Har du inte deltagit tidigare ska även du känna dig varmt välkommen till denna nätverksgrupp.
När: 9 januari 8.30 - 10.30

Var: Fabriksgatan 29, Simrishamn. Frukostmötet hålls hos Simrishamns Reklamservice, ett av de deltagande företagen i nätverksgruppen.

 

Vi vill stimulera till framgångsrik e-handel i sydöstra Skåne!

Har du frågor, kontakta gärna Helena.kurki@sjobo.se

Simrishamns kommun, Sjöbo kommun, Tomelilla kommun och Ystad kommun driver Innovationscenter för landsbygden i samverkan. Genom att stödja innovativa företagare vill vi bidra till att öka tillväxten på landsbygden. Vi stödjer landsbygdens egen växkraft.

Vill du läsa mer om Innovationscenter så finns vi på www.innovationscenter.se och på https://www.facebook.com/innovationscenterforlandsbygden