Gasen och bromsen

Arrangör HR-Kompassen AB & Heart Song
Tid 2018-01-09 17:45
Plats Hälsosjälen, Piteå
Gasen och bromsen
 

GASEN OCH BROMSEN
- en underhållande workshop om stress och vårt naturliga jag


Vi behöver både gas och broms i livet - men ärligt talat, när bromsade du senast? Alltså bromsade in, riktigt ordentligt? Under ett par fartfyllda - och lugna - timmar får du lära dig vad som stressar just din personlighetstyp och hur anpassade beteenden kan försvåra för oss, både i effektivitet och flyt i arbetet, såväl som i våra relationer.
Jessica Forsén Löfgren från HR Kompassen tar dig med på en rolig odyssé bland personlighetstyperna RÖD, BLÅ, GRÖN och GUL och bjuder på insikter, konkreta verktyg och igenkännande skratt. Du får också lära dig hur just du kan förstärka dina unika kvaliteter och hur ni i arbetsgruppen kan få ett bättre flyt i ert samarbete genom att se varandras styrkor.
Som avslutning får du lära dig mer om vad som händer fysiskt och kemiskt i kroppen vid stress och får ökad medvetenhet om vad du själv kan göra för att ta dig från stress till lugn och fokus. Maria Marathon Sjöberg, yogalärare på Heart Song Yoga delar med sig av sköna, enkla vardagsövningar för att ta hand om spända kontorsnackar och värkande axlar. Du får också lära dig andningsövningar som skapar lugn och harmoni. Övningarna görs på stol i vanliga kläder och går att utföra som pausgympa på jobbet eller hemma.Intresserad av att få veta mer eller boka en workshop för din arbetsgrupp?

Vi ses på Hälsosjälen, Kyrkobrogatan 5

Allt ovanstående plus fika för 195 kr exkl moms


Varmt välkommen att kontakta oss:
Maria: maria@heartsong.se eller ring: 070-331 31 35
Jessica: jessica@hrkompassen.se eller ring: 0730-52 66 30