Romanverkstad i London - 14-18 maj 2018

Arrangör Ann Ljungberg Författarcoach
Tid 2018-05-14 14:00
Plats The Victoria (Londons mysigaste pub), Paddington, London, other
Romankurs i London - anmälningsavgift. Resterande belopp 5000 kr faktureras.
500 kr

Fem intensiva dagar för dig som vill hinna skriva mycket och träffa andra för teori, skrivövningar och textsamtal.  I härliga London, där vi också kommer att utforska några riktigt spännande platser som får din skrivlust att sprudla.


Besök gärna evenemangssidan på Facebook för aktuell information!


Skrivlust och storstadspuls i härliga London. För 13:e gången intar vi Londons mysigaste pub - The Victoria i Paddington - och jobbar med DIN roman. Ta med en bokidé eller ett projekt du skrivit en del på och få verktyg, inspiration och skrivkompisar som sätter fart på skrivandet. Vi kommer att experimentera med olika perspektiv och berättarröster, finslipa dialog och gestaltning, skriva texter som berör (och som du kan ha med i din roman), jobba med tema och budskap, göra svåra grejer som är lätta att undvika när man sitter på egen hand. Vi pratar dessutom en del om utgivning och förlagsstrategi.

Oavsett hur kort eller långt du redan kommit med din roman ger denna kurs en rejäl skjuts - du kommer att skriva mycket!

Kursledare: Författarcoachen Ann Ljungberg 


Såhär skrev Svenska dagbladet om en tidigare kurs i London.

Kursprogram (med reservation för ändringar): 

Vi startar kl 14 på måndag 14 maj -  så att du som har kort om tid kan resa in under morgonen. Men om du kommer redan på söndagen kan du träffa Ann på puben kl 19.

Dag 0. Söndag - Träff kl 19.00  på The Victoria Pub i Paddington. . Gemensam middag till självkostnadspris för de som önskar.

Dag 1. Måndag - Under förmiddagen finns tid för eget skrivande och Londonbesök. Ät gärna publunch på The Victoria före kl 14. Kurs 14.00 - 17.00 på puben. 

Dag 2. Tisdag - Under förmiddagen finns tid för eget skrivande och Londonbesök. Kurs 13.00 - 17.00 på puben. 

Dag 3. Onsdag - Idag byter vi miljö och startar på en stor bokaffär. Du får skrivövningar att genomföra på egen hand under dagen. 

Dag 4.Torsdag Kurs 13.00 - 17.00 på puben. 

Dag 5. Fredag - Kurs 10-13 på puben. Möjligt att resa hem på eftermiddagen - eller varför inte stanna i London och smälta intrycken över helgen.

Någon kväll går vi på musikal eller teater om ni vill!

Under de gemensamma timmarna har vi teorigenomgångar, korta och längre skrivövningar och textsamtal. Du kommer att få chans att skriva på ditt eget material under dessa sammankomster.

Pris för kursen 5500 kr inkl moms. Avbetalningsplan möjlig, Kontakta ann (@) annljungberg.se för mer information.

Anmälningsavgft 500 kr, resterande belopp faktureras.

Coaching på plats kan köpas till för 1000 kr inkl moms.. I en coachingtimme ingår läsning av 20 sidor.


Resa och boende tillkommer - det ordnar deltagaren själv men vi tipsar gärna.


Avbokningsregler:

Anmälan till kursen är bindande, men ej personbunden. Vid avbokning debiteras du enligt följande såvida du inte skickar en ersättare: 
Mer än 90 dagar före kursstart - anmälningsavgiften
89–31 dagar före kursstart: 50 % av kursavgiften. 30–0 dagar före kursstart: 80 % av kursavgiften. 
Vid uppvisande av läkarintyg betalar du enbart anmälningsavgiften.