Vidareutbildning lösningsfokuseratarbetsätt egna samtal

Arrangör Samordningsförbundet Västerås
Tid 2018-03-09 09:00
Plats ACC, Västerås

Eventet stängt för nya bokningar

Inbjudan

 

4 dagars vidareutbildning i

 

Lösningsfokuserat arbetssätt

 

9/3, 23-24/4 och 4/6 (OBS, du måste kunna delta samtliga dagar)
kl. 9.00–16.00, Aros Congress Center

 

Varmt välkommen till dessa spännande dagar där du kommer att kunna repetera, fördjupa och utveckla dina färdigheter i att använda lösningsfokus i ditt dagliga arbete. Utbildningen vänder sig till dig som kommit igång med lösningsfokus och vill vidareutveckla din praktik. Du som deltagare är redan bekant med att starta upp och utveckla förändringsprocesser på ett lösningsfokuserat sätt och har erfarenhet av att använda verktygen såsom mål-, framtids-, skal-frågor etc. För att få syn på skillnader i språket och det unika i varje klients situation samt träna på att observera vad som sker i dialogen kommer vi att använda inspelat / filmat material. Detta innebär att du som deltagare förväntas ha med dig eget filmat samtal som vi kommer att arbeta med under utbildningsdagarna.Du får tips kring detta under första utbildningsdagen.

 

Dagarna kommer att ge dig perspektiv på hur olika faser i samtalet konstrueras och hur vårt språk ger oss olika förutsättningar för dialogen.

Dagarnas fokus kommer att ligga på praktiskt och teoretisk fördjupning, samt observation på eget inspelade samtal och reflektioner kring hur dialog skapas. Min strävan är att du som deltagare kan få syn på sådant du gör i dina samtal som leder framåt, som du är nöjd med och ev. sådant som du vill fortsätta att träna på eller utveckla dig vidare i.

Vi kommer att jobba i en mindre grupp med max 16 deltagare. Det är ett unikt tillfälle att dela din praktik med andra kollegor och samtidigt få användbar återkoppling på ditt arbete!


Kursledare: Eva Persson SolutionCLUES, Solutionclues AB
www.clues.se, eva@clues.se, tel: +46 73 962 41 06

Varmt välkommen!
Ann-Kristin Ekman förbundssamordnare

Välkommen med din anmälan snarast och senast den 1 februari via Simple Signup. Förbundet kommer att fördela platserna mellan förbundets parter. Du får definitiv bekräftelse minst en månad innan kursstart, via mejl.