Stå upp för den Universella Deklarationen om Mänskliga Rättigheter i Sverige

Arrangör First Response & Security Consulting
Tid 2017-12-09 13:3017:00
Plats Lönngatan 30, 214 46 Malmö , malmo
Standardbiljett
 

Stå upp för den Universella Deklarationen om Mänskliga Rättigheter i Sverige

Den 10 december 1948 antogs den Universella Deklarationen om Mänskliga Rättigheterna av FN. Idag har 193 länder skrivit på deklarationen och förbundit sig att följa dessa 30 artiklar av rättigheter och skyldigheter.

I årtusenden har människan slagits och kämpat för sina rättigheter och gör så än idag över hela världen, även i Sverige.

Den 9 december 2017 bjuder First Response & Security Consulting in till en hyllning av den Universella Deklarationen om Mänskliga Rättigheter på Garaget i Malmö.

Tillsammans med företag som stöttar eventet med sitt deltagande och produkter kommer vi att bjuda 300 gäster på en spännande dag med föreläsningar om skillnaderna i de olika Mänskliga Rättigheterna.
Vi kommer även att prata om Sveriges situation och agerande i förhållande till den Universella Deklarationen om Mänskliga Rättigheterna, EU konventionen och FN konventionen.

Eventet bjuder på föreläsning och mingel då vi även bjuder på förfriskningar och tilltugg, gästerna ges möjlighet att besöka företagen på plats som stöttar eventet.

Målgrupp: Du som är engagerad i en förening är förtroendevald politiker, anställd i kommunen, eller bara känner att du som person vill göra skillnad.

Datum och Tid: Lördag den 9 December kl. 13.30-17.00

Plats: GARAGET
Adress:Lönngatan 30, 214 46 Malmö

Anmälan: https://simplesignup.se/event/108268