DIREKTBOKNING - Författarkurs 3 - Stockholm Hötorget

Arrangör Författarkurs.se
Tid 2018-01-23 20:15
Plats Hötorget, Olofsgatan 18, Stockholm
DIREKTBOKNING - Författarkurs 1 vid Hötorget - start 23 januari
3500 kr


Här kan du boka din plats till Författarkurs 3 vid Hötorget. När din bokning är klar får du ett kvitto och ett mail skickas automatiskt till Författarkurs.se. Om du hellre vill ha en faktura går det bra att maila mig på jorun.moden@gmail.com 

Kurspriset är 3.500 kr inklusive moms 25% (700 kr). 

Författarkurs 3/ Författarcafé
Vill du utvecklas djupare som författare, gå in i ditt skrivare och i dina karaktärer? Det här är en kurs för dig som vill bli förfärad eller hänryckt över vad dina karaktärer hittade på medan du planerade något helt annat. Under åtta träffar utforskar vi skrivandets process på djupet och prövar verktyg för att skriva mer levande. Dessutom vågar vi bryta mot regler och uppfinna egna! Fokus under kursen är att skriva levande, gå in i skrivflöde, studera hur hjärnan fungerar när vi läser och skriver samt pröva verktyg från berättarproffs som Christoffer Vogler, Julia Cameron och Margaret Atwood.

Vi återupplivar en doft av de första kaffehusen, där konstnärer, författare och politiker samlades över en kopp rykande svärta för att diskutera samtiden och konsten. Många författare har genom tiderna sökt inspiration på caféer – ända sedan de första kaffehusen slog upp dörrarna i Wien och London.

Kursplan – en överblick
1. Resan börjar – Författartyper och skrivritualer
2. Den kreativa hjärnan
3. Karaktärer som gör som de vill
4. Psykologiska knep och relationer
5. Arketyper i berättelser
6. Hjältens resa
7. Verktyg för berättarproffs
8. Att gå in i en värld och ta läsaren med sig

Nivå: Avancerad kurs för författare som vill utveckla sitt författande. Du har gått Författarkurs 1 och 2 eller har motsvarande kunskaper (maila mig om du är osäker).
Hemuppgifter: Varje vecka får du hemuppgifter eller arbetar med ett eget skrivprojekt om du önskar.
Antal deltagare: Varje grupp består av ca 10 – 12 deltagare.
Tid: 20:15 - 22:15. 
Datum: Start den 23 januari 20:15 för den fysiska kursen, därefter den 6 februari, 20 februari, 13 mars, 10 april, 24 april, 15 maj och den 29 maj. Vi träffas ungefär varannan vecka och kursen räcker därmed hela vårterminen.
Plats: Olofsgatan 18 alldeles vid Hötorget.


Recensioner:
 Vill du se vad andra deltagare har tyckt om kursen, så läs gärna här: http://www.kurser.se/institute/jorun-mod-n-forfattarkurs-se-15855/reviews


Bokningsvillkor:  Bokningen är bindande, men om deltagaren blir sjuk eller råkar ut för en olycka, återbetalas hela kursavgiften mot uppvisande av läkarintyg. Om deltagaren avbokar av andra skäl återfås inte bokningsavgiften. 


Frågor eller funderingar? Maila jorun.moden@gmail.com
Till arrangörens hemsida: http://forfattarkurs.se