Författarkurs 3 på distans - start 24 januari 2018

Arrangör Författarkurs.se
Tid 2018-01-24 21:00
Plats Distans, Online

Eventet stängt för nya bokningar


Välkommen till onlinebokningen för Författarkurs 3 på distans. Kurspriset är 2.700 kr (inklusive moms 540 kr). När din bokning är klar får du ett kvitto och ett mail skickas automatiskt till Författarkurs.se. Om du hellre vill ha en faktura går det bra att maila mig på jorun.moden@gmail.com

Vill du utvecklas djupare som författare, gå in i ditt skrivare och i dina karaktärer? Det här är en kurs för dig som vill bli förfärad eller hänryckt över vad dina karaktärer hittade på medan du planerade något helt annat. Under åtta veckor och tio lektioner utforskar vi skrivandets process djupare och prövar verktyg för att skriva mer levande. Ett annat mål är att förstå hur sinnena och hjärnan samverkar hos författare och läsare.

Fokus under kursen är att skriva levande, gå in i skrivflöde, studera hur hjärnan fungerar när vi läser och skriver samt pröva verktyg från berättarproffs som Christoffer Vogler, Julia Cameron och Margaret Atwood.

Vi återupplivar en doft av de första kaffehusen, där konstnärer, författare och politiker samlades över en kopp rykande svärta för att diskutera samtiden och konsten. Många författare har genom tiderna sökt inspiration på caféer – ända sedan de första kaffehusen slog upp dörrarna i Wien och London.

Nivå: Medel till avancerad. Du har antingen gått någon skrivkurs tidigare eller är van vid att skriva mycket.
Pris: 2.700 kr för 10 lektioner fördelade på åtta veckor, chatt en gång i veckan.

Kursplan – en överblick
1. Resan börjar – Författartyper och skrivritualer
2. Den kreativa hjärnan
3. Karaktärer som gör som de vill
4. Psykologiska knep och relationer
5. Arketyper i berättelser
6. Hjältens resa
7. Verktyg för berättarproffs
8. Att gå in i en värld och ta läsaren med sig

Nivå:
 Avancerad kurs för författare som vill utveckla sitt författande. Du har gått Författarkurs 1 och 2 eller har motsvarande kunskaper (maila mig om du är osäker).
Hemuppgifter: Varje vecka får du hemuppgifter eller arbetar med ett eget skrivprojekt om du önskar.
Antal deltagare: Varje grupp består av ca 10 deltagare, max 12.
Pris: 2.700 kr för 10 lektioner på distans (ca 8 kursveckor).
Recensioner: Vill du se vad andra deltagare har tyckt om kursen, så läs gärna här: http://www.kurser.se/institute/jorun-mod-n-forfattarkurs-se-15855/reviews

Distanskurs – så funkar det
En distanskurs pågår i åtta veckor och du får en ny lektion varje vecka plus två bonuslektioner. Lektionen består av en teoridel, övningsuppgifter, samt diskussion. Du har också en egen skrivarlya där du får personlig feedback på egna texter från både kursledaren och andra deltagare. Varje vecka har vi dessutom live chatt i 45 minuter, oftast kvällstid eller helg för att tiderna ska passa så många som möjligt. Chattarkivet läggs också ut på lektionssajten.

fika för skrivarkurs

Chattschema onsdagar 21:00
Start 24 januari, därefter den 31 januari, 7 februari, 14 februari, 21 februari, 7 mars, 14 mars och 21 mars. 

Bokningsvillkor
Bokningen är bindande, men om deltagaren blir sjuk eller råkar ut för en olycka, återbetalas hela kursavgiften mot uppvisande av läkarintyg. Om deltagaren avbokar av andra skäl eller inte betalar kursavgiften i tid, återfås inte bokningsavgiften. 

Har du frågor eller funderingar? Maila jorun.moden@gmail.com

Till arrangörens hemsida: http://forfattarkurs.se/