Hävstångseffekten - The Leverage Effect

Arrangör Nyföretagarcenter Syd/Claudiu Moldovan
Tid 2018-02-15 16:3018:00
Plats Entreprenörcenter EC1, Baltzarsgatan 18, malmo
Hävstångseffekten - The Leverage Effect
 

Hävstångseffekten - The Leverage Effect

Denna föreläsning handlar om konsten att göra små saker varje dag som till slut kommer att ta dig dit du vill i dina studier, jobb, företagande, relationer, hälsa och ekonomi. Dessa små saker är lätta att göra men problemet är att de är lika enkla att låta bli. Det är summan av dessa små saker som man antingen gör eller låter bli som avgör hur pass framgångsrik man blir i livet oavsett vilka individuella mål och drömmar man har.
Genom att tillämpa The Leverage Effect i sitt liv under de senaste 7 åren har Claudiu Moldovan gått från underbetald socialsekreterare till multientreprenör. Här är några av de saker som du kommer att lära dig under föreläsningen:
  • Hur du identifierar vilka aktiviteter du skall fokusera mest tid på för att snabbare skapa de resultat du eftersträvar
  • Hur du bygger upp obrytbara vanor som kommer att hjälpa dig att göra det som krävs även när du är omotiverad
  • Hur du använder ett beprövat system för att bibehålla fokus och kontinuitet mot det som är viktigast just för dig.
Föreläsare
Claudiu Moldovan är bland annat en författare med en internationell Amazon bestseller ute kallad Rise Up Champion, och har medverkat som talare på TEDx Youth Han är även Generation Y expert, Compounding Specialist, och är under direkt mentorskap av Darren Hardy (SUCCESS Magazine, och Be the Exception). 

Claudiu Moldovan's hemsida
www.mylifeacademy.se

Claudiu's internationella Amazon bestseller Rise Up Champion
https://www.amazon.com/dp/1537798340

Föreläsningen är kostnadsfri och avbokning ska ske senast 2 dagar inför seminarium. No show avgift  är 125 kr (exkl. moms) om du anmäler dig men inte kommer