VÄXTBASERAD HÅRVÅRD

Arrangör Rackarungens
Tid 2018-06-30 13:00
Plats Växthuset, Överjärva Gård, Solna
Växtbaserad Hårvård
900 kr

Åkerfräken, björkblad och såpnejlika är exempel på örter med välgörande effekt på håret. Lär dig att tillverka din egen växtbaserad hårvård med råvaror från naturen och skafferiet! En annorlunda och stämningsfull upplevelse i växthuset på natursköna Överjärva Gård.

På denna kurs får du blanda ihop ditt eget schampo och komponera en egen balanserande och välgörande hårolja. Ta chansen att testa och bekanta dig med ett 50-tal olika eteriska oljor som du kan kombinera fritt för att skapa en hårolja som passar just dina individuella behov.

Denna workshop är perfekt för dig som vill komma igång med no poo och dra ner på schampotvättarna! Du kommer att få praktiska tips på skonsamma alternativ till dagens konventionella hårvård, samt råd för behandling av de vanligaste hårbottenbesvären. Du lär dig också att tillverka ditt eget sockervax för borttagning av oönskad hårväxt.


******************************************************************

KURSLEDAREN
Kursen hålls av mig Emma Kronborg, utbildad hudvårdsterapeut och pedagog och verksamhetsägare på Rackarungens. Inga förkunskaper krävs.

I kursavgiften ingår alla råvaror och allt material som behövs, recepthäfte med information och självklart får du med dina egengjorda produkter hem.

VÄGBESKRIVNING
Ta pendeltåget till Ulriksdal. Sväng höger efter trapporna från perrongen så att du har ett vitt nybyggt hus som det står Johnsson & Johnsson på, på din högra sida.
Sväng sedan första till vänster och följ vägen en bit tills du har ett rött trähus framför dig. Fortsätt rakt på asfaltsvägen med tågspåren på vänster sida. Lite längre fram ligger Ulriksdals Golf med en brun byggnad på höger sida.
Överjärva gård ligger på vänster sida så håll vänster när du kommer till anslagstavlan och följ vägen mellan de röda trästugorna och blå skyltar där det står Växthuset, så kommer du fram till ett vitt stenhus med röda dörrar där kursen äger rum.

BOKNINGSVILLKOR
Kursledaren förbehåller sig rätten att ställa in en kurs eller event vid för litet antal deltagare. Vid inställd kurs/event återbetalas hela kursavgiften.

Kursledaren följer distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) när det gäller ångerrätt. Förutom vad gäller fristen för ångerrätt är anmälan bindande. Vid avbokning samma dag som kursstart, debiteras hela kursavgiften.