VÄXTBASERAD HUDVÅRD

Arrangör Rackarungens
Tid 2018-01-27 13:00
Plats Växthuset, Överjärva Gård, Solna
Växtbaserad Hudvård
900 kr

Låt dig inspireras av råvaror från växtriket och lär dig grunderna i tillverkning av växtbaserad hudvård! En annorlunda och stämningsfull upplevelse i växthuset på natursköna Överjärva Gård.

Bara i Sverige använder vi ca 110 ton hudvårdsprodukter varje dag, artiklar som ska tillverkas, förpackas, fraktas och användas för att till sist sköljas ut i avloppen. Under detta kurstillfälle lär du dig att bli självförsörjande på hudvård – för resten av livet.

Vi går igenom skonsamma alternativ till dagens konventionella hudvård och du får göra din egen örtparfym, en bivaxsalva samt en vegansk kräm på växtvax.

Råvarorna vi använder är örtvatten, bivax, växtvax eteriska och vegetabiliska oljor och du får med dig dina tre egengjorda produkter hem. Jag bjuder på hembakta frökex och örtte medan du har chans att bekanta dig med ett 50-tal eteriska oljor!

*******************************************************************

KURSLEDAREN
Kursen hålls av mig Emma Kronborg, utbildad hudvårdsterapeut och pedagog och verksamhetsägare på Rackarungens. Inga förkunskaper krävs.

I kursavgiften ingår alla råvaror och allt material som behövs, recepthäfte med information och självklart får du med dina egengjorda produkter hem.

VÄGBESKRIVNING
Ta pendeltåget till Ulriksdal. Sväng höger efter trapporna från perrongen så att du har ett vitt nybyggt hus som det står Johnsson & Johnsson på, på din högra sida.
Sväng sedan första till vänster och följ vägen en bit tills du har ett rött trähus framför dig. Fortsätt rakt på asfaltsvägen med tågspåren på vänster sida. Lite längre fram ligger Ulriksdals Golf med en brun byggnad på höger sida.
Överjärva gård ligger på vänster sida så håll vänster när du kommer till anslagstavlan och följ vägen mellan de röda trästugorna och blå skyltar där det står Växthuset, så kommer du fram till ett vitt stenhus med röda dörrar där kursen äger rum.

BOKNINGSVILLKOR
Kursledaren förbehåller sig rätten att ställa in en kurs eller event vid för litet antal deltagare. Vid inställd kurs/event återbetalas hela kursavgiften.

Kursledaren följer distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) när det gäller ångerrätt. Förutom vad gäller fristen för ångerrätt är anmälan bindande. Vid avbokning samma dag som kursstart, debiteras hela kursavgiften.