Aktivera din Gyllene Energi

Arrangör Anni Sennov & Therese Lindberg
Tid 2018-02-03 09:0017:30
Plats Högberga Gård, Lidingö, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

Aktivera den Gyllene Energin...

 

Vi bjuder in till vackra Högberga Gård och en spännande heldag med den Gyllene Energin i fokus.

Workshopens målsättning är att alla deltagarna integrerar styrkan och balansen från den Gyllene energin i sin egen kropp. Detta via en blandning av information och övningar som sker både i grupp och enskilt. Det är därför en fördel att bära väldigt bekväma och löst sittande kläder.

Vi rekommenderar dessutom att du tar med ditt eget liggunderlag, så att du inte behöver ligga och sitta på golvet under övningarna.

Du får praktisk, relevant information om, vilka positiva förändringar denna energiaktivering medför. Och dessutom insikt i hur den kristall-gyllene spirituella matrialiseringsenergin, som är resultatet av integreringen av den gyllene energin i en kristalliserad kropp, fungerar. Det är ju exakt denna Kristall-Gyllene energin, som vi fokuserar på att förstärka i din kropp under workshopen…

Det kommer att vara många deltagare på workshopen för att på detta sätt förstärka energin ännu mer, än vad som skulle vara möjligt om det bara var få deltagare. Du kommer därför att möta många andra som har en helt annan energi än du själv har. Detta har dock ingen betydelse för aktiveringen av den Gyllene energin i din kropp, eftersom vi avslutar dagen med att individualisera alla deltagarnas energi, så att alla kan gå hem med sin egen förstärkta energi.

Möt likasinnade och mingla under pauserna som också kan erbjuda lugn och ro i den vackra miljön.

Program och mer detaljerad information kommer närmare eventet!

I priset ingår även fika, kaffe & te samt lunch.

Det fantasiska och mycket vackra Högberga Gård hittar ni fler bilder på här: www.hogberga.se

OBS! Vi har enbart ett begränsat antal platser!

Vänligen observera..

Workshopen är uteslutande för skandinaviskt talande deltagare samt för dem som har genomgått en AuraTransformation™, och som antingen befinner sig i kroppskristalliseringsfasen eller är kristalliserade. Eftersom den Gyllene energin enbart påverkar den kristalliserade delen av personens kroppsenergi.