Sommajobbsmässa 2018

Arrangör Arbetsförmedlingen
Tid 2018-02-28 14:0017:00
Plats Valhall, Skövde Kulturhus Trädgårdsgatan 9, Skövde
Sommajobbmässa 2018
 

OBS FULLBOKAT!

Hej! Sommarjobbsmässan är nu fullbokad! Jättekul att det är ett så stort intresse för arbetsgivare att delta på mässan, alla 35 platser är nu bokade.

Om ni vill skriva upp ert företag på reservlistan så fullföljer ni bokningen genom att läsa texten nedan, klicka på BOKA - knappen och svarar på frågorna som följer. 

Ni får då ett kvitto, detta innebär att ni står på reservlistan.

OM det blir någon avbokning så återkommer vi så snart som möjligt med besked , dock vet vi troligtvis inte det förrän dagen innan.

Om ni är intresserade så finns platser kvar på Sommarjobbsmässan i Lidköping 8 mars. För anmälan kontakta Företagservice Arbetsförmedlingen Lidköping 010-488 31 81   


Vid ev frågor om Sommarjobbsmässan i Skövde välkommen att kontakta Alexandra Norlander Tornberg

E-post Alexandra.norlander-tornberg@arbetsformedlingen.se

Telefon 010-4872863

_______________________________________________

Hej!

Kul att ert företag är intresserad av att boka plats på Sommarjobbsmässan i Valhall onsdag den 28 februari 2018 kl 14.00-17.00

Syftet med mässan är att skapa en inspirerande mötesplats mellan arbetsgivare som har ett aktuellt rekryteringsbehov och människor som söker jobb. Det kan både vara sommarjobb/vikariat eller andra aktuella tjänster.

Då det är ett begränsat antal platser för utställare är det först till kvarn som gäller.

Som arbetsgivare är ni välkomna mellan kl 13-13.45 för att ställa iordning ert material. Ni får en plats tilldelad med bord (mått 70x180 cm) till ert förfogande. Ni tar själva med er eventuella roll-ups, vepor, marknadsföringsmaterial mm. Det finns trådlöst internet i hela lokalen men också möjlighet till trådburet. Modern hörselslinga finns.

2017 års Sommarjobbmässa blev mycket uppskattad med omkring 1000 besökare med många nöjda arbetsgivare som på plats hittade nya medarbetare och sökande som fick jobb!

Ni bokar er plats via boka-knappen bredvid till vänster. För att vi ska kunna förbereda mässan på bästa sätt ber vi er även svara på frågorna som följer.

Vid eventuella frågor är ni välkomna att kontakta Alexandra Norlander Tornberg på telefon 010-4872863, e-post Alexandra.norlander-tornberg@arbetsformedlingen.se

Hjärtligt välkomna!